מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי
אורן זיו ומנכ"ל עיריית רמת השרון, עו"ד יורם אברהמי, לאחר מינויו לתפקיד יועץ עסקים וקהילה.

רמת השרון ממנה יועץ חדש לעסקים: המטרה – לחזק את העסקים המקומיים והקשר עם העירייה

עיריית רמת השרון מינתה את אורן זיו לתפקיד חדש בלשכת מנכ"ל העירייה, במטרה ליצור כתובת ישירה לבעלי העסקים, לקדם יוזמות מקומיות ולחזק את הכלכלה העירונית.
אורן זיו ומנכ"ל עיריית רמת השרון, עו"ד יורם אברהמי, לאחר מינויו לתפקיד יועץ עסקים וקהילה.

עיריית רמת השרון יוצאת במהלך חדש שנועד לחזק את קהילת העסקים המקומית. אורן זיו, תושב העיר, מונה לתפקיד יועץ עסקים וקהילה בלשכת מנכ"ל העירייה, עו"ד יורם אברהמי, ויפעל לקידום שיתופי פעולה בין העירייה לבין בעלי העסקים בעיר.

במסגרת תפקידו החדש צפוי זיו ללוות יוזמות כלכליות וקהילתיות, לזהות את צורכי בעלי העסקים, לקדם שירותים עבורם ולסייע בחיזוק הקשר בין העירייה, התושבים והמגזר העסקי.

לצד עבודתו מול מנכ"ל העירייה, צפוי זיו לעבוד גם מול ראש העיר, איציק רוכברגר, והנהלת העירייה בנושאים הקשורים לפיתוח הכלכלה המקומית, קידום עסקים וחיזוק הפעילות הקהילתית.

זיו מוכר ברמת השרון בזכות פעילותו הציבורית והעסקית. הוא משמש כיו"ר סניף להב – לשכת ארגוני העצמאים בעיר, ייסד את קהילת העסקים העירונית "מקומי בעיר", ובעבר שימש כיועץ למנהלת העסקים בעיריית רמת גן. במקביל, הוא בעל חברת ייעוץ המלווה רשויות מקומיות בתחומי פיתוח קהילה, כלכלה מקומית ושירות לתושב, ובשנים האחרונות שירת תקופות ממושכות במילואים כמפקד מחנה בפיקוד העורף.

לדברי זיו, מטרת התפקיד היא לחזק את הקשר עם השטח ולהעניק לעסקים המקומיים כתובת זמינה בתוך העירייה.

"אני מאמין שעיר חזקה נבנית קודם כול מהאנשים שחיים בה. המטרה שלי היא להקשיב לשטח, לזהות צרכים, לקדם יוזמות ולסייע בבניית עירייה נגישה, קשובה ומחוברת יותר לתושביה", אמר.

בעירייה מקווים כי המינוי יסייע בהרחבת שיתופי הפעולה עם בעלי העסקים, בחיזוק הכלכלה המקומית ובהמשך פיתוחה של רמת השרון כעיר המעודדת יזמות ועסקים מקומיים.


◼️ חדשות רמת השרון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמת השרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן