מבזקים
סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות תאונה בבית דגן: רוכב קורקינט בן 19 נפצע בינוני לאחר שנפגע מרכב "באר שבע אוהבת חיות": יום התנדבות מרגש בכלבייה העירונית למען הכלבים הנטושים חילופי משמרות בחינוך הדתי-ציוני במודיעין: אריאלה אלקיים מונתה למנהלת מדרשת אמית ניסיון הברחת סמים נחשף סמוך לירושלים: 11 ק"ג חשיש ורחפן נתפסו ברכב חשוד

רשת הסופרמרקטים קינג סטור מתרחבת ופותחת סניף ברמלה

מנכ"ל הרשת מג'די כתאני: "כתפיסה, אני מאמין שאנחנו שונים מרשתות אחרות. כדי לחזק את הכלכלה חשוב לתת צ'אנס אמיתי ליצרנים וליבואנים הקטנים, כך אני מאמין"

רשת הספורמרקטים ממשיכה להתרחב ופותחת חנות חדשה השבוע בקריית הממשלה בשד' הרצל 91 ברמלה, בקומת החניון.

בנוסף לסל המוצרים הישראלים המוכרים, מציגה הרשת גם תוצרת מגוונת רחבה מהמגזר הערבי וכוללת גם מוצרים ייחודיים מיצרנים מהמזרח התיכון. בחודשים האחרונים פרסמה הרשת את תכנית הכוללת כניסה מאסיבית לשוק הקמעונאות הרחב בישראל, במסגרתה, מתכוונים ברשת לפתוח בשנים הקרובות מספר סניפים באזור המרכז והשרון, בהשקעה כוללת של 100 מיליון ₪.

מנכ"ל הרשת מג'די כתאני: "כתפיסה, אני מאמין שאנחנו שונים מרשתות אחרות. כדי לחזק את הכלכלה חשוב לתת צ'אנס אמיתי ליצרנים וליבואנים הקטנים, כך אני מאמין.

"לכן, על המדפים שלנו תוכלו למצוא את כל המוצרים שאתם מכירים ועוד מגוון של מוצרים שלא תראו בסופרים אחרים. אצלנו תוכלו למצוא מוצרים אותנטיים וייחודיים, שחלקם מגיעים מיצרנים מהחברה הערבית. למשל – מוצרי חלב דוגמת לאבנה, ג'בן ערבי המגיעים ממחלבות בוטיק שונות בחברה הערבית, סלטים מיוחדים המגיעים מיצרנים שונים – לוקאליים, ארציים ובינלאומיים. הייחודיות במוצרים המגיעים אל הרשת נובעת מאיכות המוצרים וממגוון רחב של טעמים. אנחנו עושים את כל המאמצים כדי להביא לקהל הקונים את הסל האיכותי ביותר והמשתלם ביותר".

בסניפי רשת קינג סטור ברחבי ישראל, ניתן לראות מוצרים מגוונים וייחודיים רבים. בשל טעמים דתיים וערכיים בחנויות הרשת לא נמכרים משקאות חריפים. הרשת רואה את עצמה כסוכן שינוי וכבעלת תפקיד חברתי ודוגלת בחינוך לאורח חיים בריא בהתאם לערכים שחרטה על דגלה, אי לכך הרשת קיבלה החלטה אסטרטגית לא למכור מוצרי טבק בסניפי הרשת.

◼️ לקבוצת החדשות ברמלה לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: בכר נאסר

דילוג לתוכן