מבזקים
פלמחים: זיהום ים חמור נמנע ברגע האחרון ירושלים: מותה של הצעירה הוביל ל – 6 אישומים בפרשת סמים בן גוריון הזהיר כבר ב – 1956: גם ניצחון עלול להטעות אשדוד נערכת לחגיגות עצמאות בעוצמה מלאה במקום חזרות לטקס המשואות – הוא בחר בחיפושים אחר הנעדר בנתניה בית שמש: רגע של שקט וזיכרון במקום הפגיעה קריית גת: פועל נפגע מכלי הנדסי ופונה במצב קשה ראשון לציון: הימורים בערב יום השואה – והמקום נסגר השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים?

רשת הסופרמרקטים קינג סטור מתרחבת ופותחת סניף ברמלה

מנכ"ל הרשת מג'די כתאני: "כתפיסה, אני מאמין שאנחנו שונים מרשתות אחרות. כדי לחזק את הכלכלה חשוב לתת צ'אנס אמיתי ליצרנים וליבואנים הקטנים, כך אני מאמין"

רשת הספורמרקטים ממשיכה להתרחב ופותחת חנות חדשה השבוע בקריית הממשלה בשד' הרצל 91 ברמלה, בקומת החניון.

בנוסף לסל המוצרים הישראלים המוכרים, מציגה הרשת גם תוצרת מגוונת רחבה מהמגזר הערבי וכוללת גם מוצרים ייחודיים מיצרנים מהמזרח התיכון. בחודשים האחרונים פרסמה הרשת את תכנית הכוללת כניסה מאסיבית לשוק הקמעונאות הרחב בישראל, במסגרתה, מתכוונים ברשת לפתוח בשנים הקרובות מספר סניפים באזור המרכז והשרון, בהשקעה כוללת של 100 מיליון ₪.

מנכ"ל הרשת מג'די כתאני: "כתפיסה, אני מאמין שאנחנו שונים מרשתות אחרות. כדי לחזק את הכלכלה חשוב לתת צ'אנס אמיתי ליצרנים וליבואנים הקטנים, כך אני מאמין.

"לכן, על המדפים שלנו תוכלו למצוא את כל המוצרים שאתם מכירים ועוד מגוון של מוצרים שלא תראו בסופרים אחרים. אצלנו תוכלו למצוא מוצרים אותנטיים וייחודיים, שחלקם מגיעים מיצרנים מהחברה הערבית. למשל – מוצרי חלב דוגמת לאבנה, ג'בן ערבי המגיעים ממחלבות בוטיק שונות בחברה הערבית, סלטים מיוחדים המגיעים מיצרנים שונים – לוקאליים, ארציים ובינלאומיים. הייחודיות במוצרים המגיעים אל הרשת נובעת מאיכות המוצרים וממגוון רחב של טעמים. אנחנו עושים את כל המאמצים כדי להביא לקהל הקונים את הסל האיכותי ביותר והמשתלם ביותר".

בסניפי רשת קינג סטור ברחבי ישראל, ניתן לראות מוצרים מגוונים וייחודיים רבים. בשל טעמים דתיים וערכיים בחנויות הרשת לא נמכרים משקאות חריפים. הרשת רואה את עצמה כסוכן שינוי וכבעלת תפקיד חברתי ודוגלת בחינוך לאורח חיים בריא בהתאם לערכים שחרטה על דגלה, אי לכך הרשת קיבלה החלטה אסטרטגית לא למכור מוצרי טבק בסניפי הרשת.

◼️ לקבוצת החדשות ברמלה לחצו כאן

צילום: בכר נאסר

דילוג לתוכן