מבזקים
"ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס שומרון | ג'לג'וליה: התיעודים ברשת הובילו לפשיטה – כך נחשפה פרשת קרבות הכלבים חולון בדרך להגביל כלי רכב מזהמים: 2.5 מיליון שקל יושקעו בהפחתת זיהום האוויר חשד לעבירות מין בלשכת סגן ראש עיריית ראשון לציון: המעצר הוארך, המשטרה בודקת אם יש נפגעות נוספות

רשת חוויות מאירה את העיר – עשרות אירועי חנוכה מחכים לכם

מעל 40 אירועים יתקיימו במרכזים הקהילתיים במהלך החג, מתוך רצון לחבר ולחזק את הקהילות, החברה והמסורת. גולן ביטון, מנכ"ל הרשת , מציין כי השנה הייתה הערכות מיוחדות לקראת חנוכה

רשת חוויות מאירה את העיר – עשרות אירועי חנוכה מחכים לכם במרכזים הקהילתיים
מעל 40 אירועים לילדים, משפחות ומבוגרים יתקיימו במהלך החג במרכזים הקהילתיים. ח"מ איטל בציר אלשיך, יו"ר דירקטוריון הרשת: "מחויבים לחזק את הקהילה"רשת חוויות תקיים עשרות אירועי חנוכה לילדים, משפחות ומבוגרים: סיפור בתנועה, הצגות ילדים, סרטים סדנאות, תיאטרון, הדלקת נרות קהילתית, מופעים לכל המשפחה, נשף חנוכה, מסיבה וטברנה למבוגרים – המרכזים הקהילתיים מדליקים את האור בשכונות.

מעל 40 אירועים יתקיימו במרכזים הקהילתיים במהלך החג, מתוך רצון לחבר ולחזק את הקהילות, החברה והמסורת. גולן ביטון, מנכ"ל הרשת , מציין כי השנה הייתה הערכות מיוחדות לקראת חנוכה: "הרשת נערכה עם תכנים איכותיים למגוון רחב של תושבים, החל מקייטנות צהרוני גני הילדים ועד לקייטנות תוכן במרכזים ועשרות אירועים קהילתיים". לדברי ביטון, החג מקבל השנה משמעות מיוחדת: "חנוכה, החג שמסמל את הניצחון, הניסים שקרו לעם ישראל והאור שנכנס לחיינו, הוא הזדמנות להתאחד ברוח המסורת, לחגוג את החיים גם בימים של מלחמה ולהעביר את המסר שעם ישראל חזק ומאוחד. אני רוצה להודות לראש העיר מתן דיל ולמנהלות ומנהלי הרשת יחד עם העובדות והעובדים המסורים על תוכנית מגוונת ואיכותית למען כלל האוכלוסייה בעיר".

ח"מ איטל בציר אלשיך, יו"ר דירקטוריון רשת חוויות, מסרה כי: "בתוך הכאב של שנת מלחמה, הרוגים, פצועים וחטופים, זוהי חובה להזכיר ולזכור את האור שמשותף לכולנו, לשמור על אחדות בתוך העם ועל תקווה שכולם ישובו הביתה במהרה בשלום. החגיגה האמיתית והניצחון הגדול יהיו לחגוג איתם ביחד. אחרי הטראומה של ה-7.10 באוקטובר אנחנו מחויבים לחזק את החברה הישראלית בכלל ואת תושבי העיר בפרט, כקהילה שיודעת להתמודד עם כל מצב, לקום ולהמשיך ביחד. ברוח החג, נפיץ את האור בשכונות, ואני מזמינה את התושבים לבוא ולהנות מהפוגה של פעילות משותפת ומגבשת".

לפירוט האירועים ולהרשמה>> https://www.havayot.org.il/chanukaevent2024/

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רשת חוויות

דילוג לתוכן