מבזקים
שימו לב: רעשי פיצוצים צפויים להישמע בשעות הקרובות בצפון עוטף עזה במהלך השבת: גבר נפצע בינוני בהתנגשות בין שני כלי רכב באשדוד שריפה בבניין מגורים באשדוד: גבר נפצע באורח בינוני חבר הכנסת לשעבר דוד מנע הלך לעולמו נשבר הלב: רס"ב (במיל') ברק כלפון נפל בקרב בדרום לבנון בשורה להורים ולתלמידים: מערכת החינוך חוזרת לפעילות מלאה מבצע מיוחד בפלאנט ירושלים הסרת איום ברצועה: חוסלו שני מחבלים שהתקרבו לכוחות צה"ל בצפון ובדרום באר שבע יוצאת למהלך שישנה את איך שחיים בעיר נס ציונה מאיצה: גינת השייטת מתחדשת – והעבודות נכנסות לקצב גבוה ערד הצדיעה לדור שלא חיכה שיבקשו ממנו אשקלון בטבלת ההטבות: כך תוכלו לקבל זיכוי מס רטרואקטיבי מינואר חולון: הכי צעירים – אבל אלה שגנבו את ההצגה חשש לכלבת: כלב בר פצוע נלכד והועבר לבדיקה נגמרה המלחמה – שלב הסיכומים של 'שאגת הארי' עד כה – הנתונים וההישגים המרכזיים הקלות בהנחיות: פיקוד העורף מסיר את רוב המגבלות – גם בקו העימות החל ממוצ״ש אשדוד שרה וזוכרת: שמעון בוסקילה וקרן פלס יובילו ערב מרגש לזכר הנופלים בן 16 נפצע בתאונת דרכים בבת ים אירועי עצמאות בקריית עקרון נדחו ברגע האחרון רחובות חוגגת עצמאות אחרת: בגן המדע מציעים לוותר על המנגלים – ולגלות עולם של ניסויים והרפתקאות

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית השנתית

שאול שניידר השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית ואמר : "ישראל צריכה מתקנים אסטרטגיים שימשיכו לפעול גם בזמן מלחמה"

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית השנתית אשר אירחה כמדי שנה את הצמרת הפוליטית, הציבורית, הביטחונית והכלכלית של ישראל. הוועידה התמקדה השנה בניתוח מעמיק של האתגרים הרבים, לצד ההזדמנויות שנולדו מתוך האסון מקידום אופק מדיני עם שותפות חדשות ועד הצגת פתרונות שיסייעו לנו לצאת מהמשבר לשקם, לאחות ולהתאחד כדי לבנות עתיד טוב יותר עבור כל תושבי המדינה.

שניידר השתתף בפאנל תשתיות, אנרגיה ומשאבים לאומיים בהקשר של המציאות הנוכחית ובפיתוח תשתיות לאומיות בעידן של אתגרים גלובליים, לצידם של דני סופר, משנה למנכ"ל מקורות וליאת שוב, ראש החטיבה העסקית, בנק לאומי.

שאול שניידר אמר בכנס:

כנמל ממשלתי יש עלינו חובה לשרת את המשק הישראלי גם בתקופה של מלחמה עצימה. הנמל לא הפסיק לעבוד לרגע, גם ב-7 לאוקטובר וגם היום. גם כשעובדים שלנו היו במילואים וגם כשעשרות מהעובדים שלנו היו מפונים מבתיהם, בשל היותם תושבי העוטף. נמל אשדוד הוא אחד המתקנים האסטרטגיים ואנו נותנים מענה לכל הגורמים הרלוונטיים, ביניהם גם מערכת הבטחון וגם לאמריקאים. אנחנו ממשיכים להמשיך לפעול ברציפות תפקודית. המדינה צריכה מתקנים אסטרטגיים בשליטתה כדי שימשיכו לפעול גם בשעת מלחמה. במידה ותיפתח חזית צפונית כמובן שנוכל לקלוט ספינות אשר יופנו אלינו, בשל איום כזה או אחר."

שניידר הוסיף: "אנו עובדים על תוכנית לשיפור היעילות במטען כללי. סידור מחדש של העורף של הנמל השקעות. אנו מתכננים במהלך השנה לבצע השקעות ברציפים בסדר גודל של 300 מיליון ₪, כהשקעה ברציפים, ביניהם, מייעדים למטען כללי את רציפים 7 ו-9, במטרה לשפר את התפוקות. יש מתווה מוסכם על ידי השר הממונה על רשות החברות. הולכים לביצוע הנפקה וגיוס בבורסה בת"א של סכום משמעותי ; כ – מיליארד שקל. ההפרטה תסייע להגדלת בסיס ההון של החברה ושמירה עליו ותאפשר לנו להמשיך לבצע השקעות בתשתיות."

צילום: פבל טוילצינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן