מבזקים
פעוט נשכח ברכב סגור בחניון הרכבת ביבנה כ־200 גרם קריסטל וחשיש נתפסו באשדוד: בני זוג נעצרו ארבעה קטינים נעצרו בחשד להצתת הספרייה הקהילתית בירושלים יותר מ־1,000 מטופלים בחודש: מוקד רפואה דחופה חדש נפתח בפתח תקווה מאות משרות וסדנאות מקצועיות: יריד התעסוקה חוזר לאופקים חלק מהקווים לא יפעלו: השינויים בתחבורה הציבורית ביום הבחירות הטבת המס לתושבי אשקלון: מי זכאי, כמה אפשר לחסוך ואיך מקבלים את הכסף? לא רק קלפי: כך תוכלו לבלות עם הילדים ביום הבחירות בחולון בהשקעה של מיליוני שקלים: ברגר קינג פותחת סניף דגל חדש באור יהודה מדירות ב־2.2 מיליון שקל ועד דופלקסים: פרויקטי ההתחדשות החדשים בפתח תקווה 15 אלף מ״ר ומחסן רובוטי: מפעל חדש הוקם בקריית גת בהשקעה טכנולוגית שני מגדלים בני 25 קומות ואלפי דירות: התוכנית החדשה שאושרה במודיעין חודש האזרח הוותיק בקריית עקרון: אירועי תרבות, סדנאות ופעילויות קהילתיות לאורך נובמבר חולצה ומדליה ב־40 שקל: ההטבה לתלמידים במרוץ הלילה של מודיעין אבל בעיריית באר שבע: הלך לעולמו יוסי טהר ז"ל, לשעבר יו"ר ועד העובדים שרידי גופת אדם אותרו בין מיתר לחורה: מתנדבי זק״א פעלו שעות בזירה הונאה והלבנת הון: הוארך מעצרה של עורכת הדין החשודה עד 26 באוקטובר צפו בתיעוד הדרמטי מלוד: דרס שוטר, הפקיר אותו ונמלט אבל בהפועל באר שבע: אביב אנג׳ל נפטר בגיל 12 ״הרחיבי מקום אהלך״: אולפנת רם־לה' מתרחבת עם כיתות חדשות וקומה נוספת

שגריר ארה״ב, מייק האקבי בכנס הרצליה ה-22: "אחד הדברים שההסכם הזה השיג הוא להוציא את האיראנים מהמשוואה"

לדברי האקבי "האיראנים רצו כל כך להיות מעורבים בכל דיון בין ישראל ללבנון, אך אין להם שום תפקיד בכך, והדבר התאפשר בזכות האומץ של ממשלת לבנון – ונדרש אומץ כדי לעשות את מה שעשתה – ובזכות ההתמדה והאומץ של ממשלת ישראל"

שגריר ארה״ב, מייק האקבי התייחס להסכם המתגבש בכנס הרצליה ה-22 של המכון למדיניות ואסטרטגיה (IPS) באוניברסיטת רייכמן על ההסכם בין ישראל ללבנון.

לדברי האקבי "אחד הדברים שההסכם הזה השיג הוא להוציא את האיראנים מהמשוואה. הם רצו כל כך להיות מעורבים בכל דיון בין ישראל ללבנון, אך אין להם שום תפקיד בכך, והדבר התאפשר בזכות האומץ של ממשלת לבנון – ונדרש אומץ כדי לעשות את מה שעשתה – ובזכות ההתמדה והאומץ של ממשלת ישראל.

ההסכם הזה נחתם בשבוע שעבר, ואף שעדיין ניצבת לפנינו דרך ארוכה בכל הנוגע לפירוק חזבאללה מנשקו ולפירוק התשתיות שלו בלבנון, לראשונה אנו רואים תקווה והזדמנות אמיתיות. כעת ביססנו את ההבנה שישראל ולבנון אינן במלחמה זו עם זו, אלא שיש להן אויב משותף – והוא ארגון הטרור חזבאללה, שלוחתה של איראן, שהרג יותר אמריקאים מכל ארגוני הטרור האחרים הנתמכים בידי איראן".

על ההסכם בין ישראל ללבנון אמר שגריר ארה"ב: "אחד הדברים שההסכם הזה השיג הוא להוציא את האיראנים מהמשוואה. הם רצו כל כך להיות מעורבים בכל דיון בין ישראל ללבנון, אך אין להם שום תפקיד בכך, והדבר התאפשר בזכות האומץ של ממשלת לבנון – ונדרש אומץ כדי לעשות את מה שעשתה – ובזכות ההתמדה והאומץ של ממשלת ישראל.

ההסכם הזה נחתם בשבוע שעבר, ואף שעדיין ניצבת לפנינו דרך ארוכה בכל הנוגע לפירוק חזבאללה מנשקו ולפירוק התשתיות שלו בלבנון, לראשונה אנו רואים תקווה והזדמנות אמיתיות. כעת ביססנו את ההבנה שישראל ולבנון אינן במלחמה זו עם זו, אלא שיש להן אויב משותף – והוא ארגון הטרור חזבאללה, שלוחתה של איראן, שהרג יותר אמריקאים מכל ארגוני הטרור האחרים הנתמכים בידי איראן."


◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלון רון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של הרצליה

לחצו כאן
דילוג לתוכן