מבזקים
פשיטת אכיפה במתחם עסקי בקריית מלאכי חשפה שורת ליקויים אשדוד: קטין נמלט פעמיים מהשוטרים – ואז נתפס עם סכין וחומר החשוד כסם באר יעקב, ראשון לציון, רמלה ולוד בדרך למהפכת תחבורה: הקו החום יוצא לדרך גבעת שמואל מצדיעה לנוער שמתנדב: 33 בני ובנות נוער קיבלו הצטיינות עירונית ירושלים, שדרות, חולון, אילת ויהודה ושומרון: 12 ישיבות הסדר הודיעו "לא נשלח תלמידים לשריון" ריגול בבת ים בזמן מלחמה: כתב אישום הוגש נגד תושב העיר שסיפק מידע לאויב בתמורה לכסף "מתחייב שנמצא את המקום להנציח אותו": חבר מועצת העיר רחובות אביב איטח ניחם את משפחתו של ישי לוי ז"ל על רקע חוב הימורים של רבע מיליון שקלים: כתב אישום על ניסיון רצח הוגש נגד שני צעירים בגבעת זאב אמצעי לחימה לצד עריסת תינוק: כוחות חטיבת גבעתי פועלים צפונית לליטני שינויים בצמרת הניהולית: אושרי דודאי הירושלמי מונה למנכ"ל ונציג הבעלים בבני יהודה טלטלה בצמרת עיריית באר שבע: הגזבר ליאור דיעי מסיים את תפקידו לאחר 21 שנה טוויסט מקסיקני-בווארי: מתכון מנצח לצ'ילי קון קרנה נקניקיות נתניה מצדיעה לאברהם סוצקבר: שדרה חדשה נחנכה על שמו של גדול משוררי היידיש בעולם חומת המגן של העיר: אור יהודה הצדיעה למשרתי ומשרתות המילואים מהפכת קמעונאות בחולון: רשת יוחננוף השיקה סניף ענק וחדשני על פני 8,000 מ"ר תצביעו ברגליים: מצעד הגאווה 2026 בתל אביב חוזר למסלול המסורתי לאורך הטיילת עם רשימת כוכבים חסרת תקדים על הבמה דרמה בדרום: שוטר ושני קרובי משפחתו, בהם אל"מ במילואים, נעצרו בחשד לניסיון רצח מתוכנן "רציתי איור אמיתי, כזה שהבין אותי": היוצרת חן בוקר-אמר בחרה באמן והמאייר נדב ורטה לתמונת ספר הביכורים ״נעלם איקס״ הדור הבא של האנרגיה המקיימת: אילת, באר שבע, רהט, אופקים, קריית גת, אשקלון, רחובות, ראשון לציון, בת ים, ירושלים, נתניה ומטה בנימין נבחרו לתוכנית הלאומית "סוויץ'" מלחמה ב"טרור הסביבתי": חוק פסולת בניין ההיסטורי אושר לקריאה שנייה ושלישית בכנסת

שוד אלים ברהט: שני קטינים הואשמו במחוזי לנוער בבאר שבע

אקדחים מדומים, איומים ורכוש בשווי 120 אלף ש״ח – כתב אישום חמור נגד בני 17

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי לנוער בבאר שבע כתב אישום נגד שני קטינים בני 17, תושבי הנגב, לאחר ששדדו חנות לממכר טלפונים ניידים בעיר רהט וכתב אישום נוסף לבית משפט השלום לנוער נגד קטין (17) נוסף בגין קשירת לביצוע שוד.

מכתב האישום הראשון שהגיש עו"ד עידן איבגי מפרקליטות מחוז דרום, עולה כי לפני כחודש, בשעות הצהריים, הגיעו הקטינים יחד עם אדם נוסף לחנות, כשהם עוטים רעלות, חובשים כובעים ולבושים במעילים וכפפות. השלושה נשאו חפצים הנחזים לשני אקדחים, פטיש ושק. עם כניסתם לחנות ניגש אחד השודדים לעבר אזור הקופה, שם ישב המוכר, כשהוא אוחז ביד אחת אקדח ובידו השנייה פטיש. בהגיעו אל הדלפק הניח את הפטיש, כיוון את האקדח לעבר המוכר ואיים עליו בצעקות: “תוציא הכל… תבוא בפנים או שאני יורה בך". במהלך האירוע פתחו הקטינים והאדם הנוסף את מגירות החנות, הוציאו מהן טלפונים ניידים, אוזניות וחפצים נוספים והכניסו אותם לשק, תוך שאמרו זה לזה: “תעמיס, תעמיס, תעמיס”. במקביל כיוונו השודדים את כלי הנשק לעבר המוכר והורו לו לכבות את הטלפון הנייד שברשותו. בשלב מסוים ניגש אחד השודדים לצד הפנימי של הקופה, נטל מספר טלפונים ניידים, ובהם גם מכשירו של המוכר, פתח את הקופה ונטל ממנה כסף מזומן בסך של כ־350 ₪. לאחר מכן נמלטו השלושה מהמקום כשהם נושאים רכוש בשווי כולל של כ־120 אלף ₪.

לשני הקטינים יוחסו עבירות של נשיאה והובלת נשק ושוד בנסיבות מחמירות.

מכתב האישום הנוסף שהגיש עו"ד איבגי לבית משפט השלום לנוער עולה כי לפני מספר שבועות, במהלך שיחה טלפונית, נשאל הנאשם על ידי אדם אחר: "תגיד לי, אין איזה פרנסה עכשיו נצא אליה?", או מילים דומות. הקטין השיב כי קיימת תקלה ברכב וכי כאשר יתוקן יצאו. בהמשך, לאחר שהאחר אמר כי הוא מחפש "מקום של טלפונים", הציע הקטין חנות טלפונים מסוימת. לאחר השיחה התקשר הקטין לאדם נוסף ושאל אם ידוע לו האם יש בחנות מישהו חמוש. משהשיב לו כי אינו יודע, אמר הקטין, בין היתר: "נ***ן אותו… אם א***ן אותה אני אסדר אותך", והבטיח להביא לו אייפון 17. בהמשך פירט האחר בפני הקטין פרטים על החנות, ציין היכן ממוקמת הכספת ועוד.

לקטין יוחסה עבירה של קשר לפשע.


◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן