מבזקים
זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו

שומרות על התואר: אהוד מנור-יובלים מאור יהודה זכתה באליפות ליגת מאמאנט בקעת אונו

הליגה מתקיימת בריכוזן של נציגות הרשויות השונות בבקעת אונו, כשבאור יהודה אמונות על ריכוז הליגה עדי דורה וחני חיים. הקבוצות מאור יהודה זוכות לתמיכת מחלקת הספורט ב"נפגשים" בראשות דיאגו לוונסון.

הנבחרת בהדרכת דדי אלחדף ממשיכה לשלוט ביד רמה בליגה אחרי ניצחון בגמר 0:2 על נבחרת יובלים גני תקווה בדרך להנפת התואר. נבחרת יצחק נבון זכתה באליפות הבית האמצעי. ראש העיר, ליאת שוחט: "גאה בנשים שלנו"

הישג נהדר לקבוצת אהוד-מנור יובלים מאור יהודה בשיאו של ערב הגמרים שהתקיים בגני תקווה: הקבוצה בהדרכתו של דדי אלחדף ניצחה 0:2 את נבחרת יובלים גני תקווה והניפה את התואר. זה המקום לציין שקבוצת יובלים-אהוד מנור מצליחה בשנים האחרונות להוביל את הליגה ביד רמה, כשבשנה שעברה היא זכתה גם כן בתואר אחרי שניצחה את אותה יריבה.

זה המקום לציין שבשמונה שנים מתוך תשע שבהן הליגה קיימת נבחרות מאור יהודה הן הזוכות הגדולות של הטורניר, תחילה עם אהוד מנור ולאחר מכן עם האיחוד של אהוד מנור ויובלים.

בנבחרת אהוד מנור-יובלים משחקות איילת עטר הקפטנית יחד עם איריס פורת, דורית חדד, חני חיים, ניצן גל, עדי דורה, קרן ברקת, שירלי ג'נח, שני מנחם, דינה גננסיה ואלה מורדי.

אבל זה לא הכול מכיוון שהישג נוסף רשמה נבחרת בי"ס יצחק נבון בהדרכתה של המאמנת ויקה פבלוצ'נקו זכתה באליפות הבית האמצעי. הנבחרת של בית הספר מבית בפארק גברה 1:2 על נבחרת מעורבת מיקס יהוד בדרך להנפת התואר. נבחרת בי"ס סביונים השיגה את המקום השלישי המכובד בבית האמצעי וגם היא זכתה לתשואות.

הליגה מתקיימת בריכוזן של נציגות הרשויות השונות בבקעת אונו, כשבאור יהודה אמונות על ריכוז הליגה עדי דורה וחני חיים. הקבוצות מאור יהודה זוכות לתמיכת מחלקת הספורט ב"נפגשים" בראשות דיאגו לוונסון.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, מציינת: "אני גאה בכל אחת ואחת מהשחקניות שמגיעות מדי שבוע, מתמידות ולוקחות חלק במפעל המדהים הזה של המאמאנט. נבחרת אהוד מנור-יובלים הוכיחה גם השנה שהיא קורצה מחומר של אלופות וזה מדהים לראות את הדרך שהשחקניות הללו עושות והאופן שבו הן שומרות שנה אחרי שנה על התואר".

 הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים

דילוג לתוכן