מבזקים
תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים" צפו בסרטונים: שיגורים מלבנון לעבר גוש דן, השפלה ואשדוד; אין נפגעים רז קינסטליך בהודעת הרגעה: אין נפילות או נזק בראשון לציון בעקבות המטח תגובה נחרצת: צה"ל השמיד כ-10 משגרים שביצעו ירי לעבר הצפון החרפת הכוננות ברחובות: ראש העיר הנחה על פתיחת המרחבים המוגנים בבתי הספר רמת גן: מערכת החינוך עוברת ל"מצב צהוב" בשל חשש לירי מלבנון – אלה השינויים הצפויים

"שותפים ביחד": כיכר חדשה בקריית גת מנציחה 30 שנות שותפות עם קהילת שיקגו

בטקס מרגש שהתקיים השבוע, נקראה כיכר שדרות לכיש-שבטי ישראל בשם "שותפות ביחד", לציון 30 שנות שותפות הדוקה בין קריית גת, המועצות האזוריות לכיש ושפיר לבין קהילת שיקגו והסוכנות היהודית.

בטקס מרגש שהתקיים השבוע, נקראה כיכר שדרות לכיש-שבטי ישראל בשם "שותפות ביחד", לציון 30 שנות שותפות הדוקה בין קריית גת, המועצות האזוריות לכיש ושפיר לבין קהילת שיקגו והסוכנות היהודית. בטקס נכחו ראש העיר כפיר סויסה, יו"ר הסוכנות היהודית אלוף (מיל') דורון אלמוג, נציגי הפדרציה, ראשי המועצות האזוריות ואורחים רבים נוספים.

השנה מציינות הפדרציה והסוכנות היהודית שלושה עשורים של קשרים הדוקים עם העיר והאזור, שהפכו למנוע צמיחה משמעותי בחינוך ובקהילה המקומית. במהלך השנים הושקעו מיליוני דולרים בפרויקטים חינוכיים וקהילתיים, שכללו הקמת מרחבי למידה חדשניים, חיזוק לימודי STEM, משלחות תלמידים ובוגרים, מסלולי לימוד באנגלית, תוכניות רווחה ויוזמות תרבותיות וחינוכיות רבות.

ראש העיר כפיר סויסה אמר בטקס:
"ריגש אותי לראות כיצד אנשים טובים בוחרים שנה אחרי שנה להשקיע מכספם ומזמנם כדי לעשות טוב לאחיהם בצד השני של העולם. הערבות ההדדית הזו היא סוד כוחה של מדינת ישראל. ההחלטה לקרוא לכיכר 'שותפות ביחד' מבטאת את התודה וההערכה שלנו לחיבור הערכי והציוני שנבנה כאן לאורך השנים."

הטקס כלל גם הופעה מרגשת של להקת "לב קריית גת", בהשתתפות ילדים עם צרכים מיוחדים, שהדגישה את חשיבות שיתוף הפעולה ויחסי הגומלין בין השותפים השונים.

כיכר "שותפות ביחד" תהפוך לסמל חי של הקשר המיוחד בין תושבי קריית גת לבין קהילת שיקגו, קשר שממשיך להניב פירות ולחזק את עתיד הילדים והקהילות באזור. עיריית קריית גת מודה לשותפים על תרומתם לאורך השנים ומצפה להמשך דרך משותפת פורייה.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית קריית גת

דילוג לתוכן