מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

שימו לב: תתאפשר הדלקת מדורות ל"ג בעומר בשלושה מוקדים מוסדרים בגן יבנה

במועצת גן יבנה, בהתייעצות עם חברי וועדת איכות הסביבה, ולאחר דיון שהתקיים יחד עם מנהלי אגף הביטחון, מחלקת תברואה, מחלקת שפ"ע ומתנ"ס גן יבנה ולאור הנחיות מערך כיבוי האש הארצי, החליטה לאפשר הדלקת מדורות במקומות מוסדרים בלבד. 

ביום חמישי האחרון הוציאה הרשות הארצית לכבאות והצלה צו על איסור הדלקת מדורות במועד ובאיזורים מסויימים  בשל תנאי מזג אוויר המעלים את הסבירות להתרחשות דליקות. על פי הצו,  תינתן האפשרות להדלקת מדורות אך ורק באזורים שהוכשרו על ידי הרשויות המקומיות וקיבלו אישור של הרשות הארצית לכבאות והצלה. 

השנה, כדי לצמצם את זיהום האוויר ועדיין לאפשר קיום של החגיגות והמסורת, המועצה נערכה מבעוד מועד ותאפשר הדלקת מדורות בשלושה מוקדים מוסדרים ובטיחותיים – מגרש הכדורגל, כיכר זמיר, הרחבה שמאחורי המתנ"ס.

מכיוון שצפוי מזג אוויר חם ויבש ולכן המועצה תכשיר את המתחמים, תסדיר אותם באמצעות טרקטורים, תספק מטפים ואמצעי כיבוי זמינים ואנשי הביטחון העירוני יבצעו סיורים באזור המדורות על מנת לסייע לכל מי שיצטרך.

ראש המועצה, דרור אהרון: "מדורות ל"ג בעומר מהוות מקור שמחה לילדים ולמבוגרים, אך יחד עם שמחת החג, הן עלולות להוות סכנה ולזהם את הסביבה. לכן, החלטנו להיערך מבעוד מועד ולאפשר הדלקת מדורות בשלושה מוקדים מוסדרים כדי לצמצם את זיהום האוויר ועדיין לאפשר קיום של החגיגות והמסורת. אני קורא לתושבים להקפיד על ההוראות, להימנע מהבערה של חפצים מזהמים כמו פלסטיק וצמיגים, לאחד מדורות ולקיים מדורות משותפות וכמובן לא להשאיר מדורות ללא השגחה. עובדי המועצה יהיו בשטח על מנת לסייע לתושבים בכל דבר ולשמור על בטיחותם. חג שמח!".

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן