עיריית אור יהודה נמצאת בעיצומן של עבודות הכנה נרחבות בבתי הספר ובגני הילדים ברחבי העיר, לקראת פתיחת שנת הלימודים ב-1 בספטמבר. מטרת העבודות, המבוצעות על ידי מחלקת תחזוקת מוסדות חינוך וציבור בראשותו של טוני אדיב, היא להבטיח סביבת למידה איכותית, בטוחה ומטופחת עבור כל ילדי העיר.
בדומה לשנים קודמות, גם השנה מושם דגש מיוחד על נושא הבטיחות במוסדות החינוך, כדי להבטיח את שלומם של התלמידים והילדים הנכנסים בשערי המוסדות. לצד עבודות הבטיחות, מתקיימים שיפוצים ושדרוגים רבים הכוללים טיפול בחצרות בתי הספר והגנים, בכיתות הלימוד, בחדרי הספח ובסביבות הלמידה השונות. דגש משמעותי ניתן גם לתחום הנגישות לבאי מוסדות החינוך.
בחלק מבתי הספר בעיר נדרשת גם הוספת כיתות לימוד חדשות, ועל כן העבודות כוללות את ההתאמות הנדרשות לכך. בין בתי הספר בהם מתבצעות עבודות אלו נמנים בתי הספר "אור חנה", "אור מנחם" ו"יעדים".
ראש העיר, ליאת שוחט, התייחסה לעבודות ואמרה: "כמו בכל שנה, גם בקיץ הזה אנחנו עושים הכול כדי לוודא שכל ילדה וילד באור יהודה ייכנסו לשנת הלימודים לסביבה בטוחה, נעימה ומטופחת. שיפוצי הקיץ הם חלק בלתי נפרד מהמחויבות שלנו לחינוך – לא רק לתוכן ולתוכניות, אלא גם למעטפת הפיזית שמאפשרת למידה ראויה. אני מודה לצוות מחלקת תחזוקת מוסדות החינוך ולעובדים שמבצעים את העבודות במסירות לאורך כל חופשת הקיץ למען ילדינו".
העבודות הנרחבות מבטיחות כי מוסדות החינוך בעיר יהיו ערוכים ומותאמים לקליטת התלמידים והילדים לשנה מוצלחת ובטוחה.










