מבזקים
תאונה קשה סמוך לבית שמש: בן 70 נלכד ברכבו ופונה במסוק במצב קשה סוף לחיפושים אחר האם ובתה ממודיעין: מלי וליאל יהלומי אותרו בארגנטינה מרמת השרון, הרצליה, קריית אונו, נתניה ותל אביב לבמה האירופית: הישגים לבנות נבחרת ישראל בהתעמלות עשרות אלפים מול הים: פסטיבל "חלון לים התיכון" ננעל באשדוד ללא אירועים חריגים איום ברצח על אביגדור ליברמן בטיקטוק: תלונה הוגשה למשטרה ולקצין הכנסת ירושלים: פעוט בן 4 חודשים נמצא ללא דופק ונשימה – ליבו שב לפעום לאחר החייאה אשדוד לובשת לבן: ערב של אופנה, מוזיקה ויין יתקיים בבית קלנג החלום של דבורה הפך למציאות: מאפייה חדשה נפתחה במזכרת בתיה מחסור משמעותי במנות דם: מבצע התרמה יתקיים באשדוד הקלה בעומסים בנתב״ג: המזוודות מגיעות למסועים בתוך דקות "אנשים נכנסים אליי למשרד בחרדה עמוקה, ויוצאים עם שקט נפשי": מה באמת קורה מאחורי הקלעים של בדיקת פוליגרף? אבל בקריית גת: שי חמו, עובד אגף שפ״ע ואחת הדמויות האהובות בעיר, הלך לעולמו בפתאומיות זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 14-15 באוגוסט 2026 פרשת השבוע: שופטים טיפס מעל הגדר ופרץ לאולם אירועים באשדוד – אישום נגד תושב העיר תושב רמלה נאשם שפרץ לטסלה בחניון הסטאר סנטר באשדוד וגנב מתוכה רכוש כתב אישום נגד תושב גן יבנה – הוועדה טוענת כי במשך שנים לא קיים צווי בית משפט והמשיך להשתמש בבנייה ללא היתר 360 דונם, 9,000 משרתים ו – 5,000 מבקרים ביום: מחנה הענק שמוקם ברמלה אלפים רקדו בחולון: ליאור נרקיס ורינת בר הרימו את CITY LIVE לראשונה מאז 7 באוקטובר: הכדורים הפורחים חזרו לשמי העוטף, כ – 6,000 איש הגיעו לפארק אשכול

שיפור דרמטי בביטחון האישי בלוד 

חיזוק הביטחון האישי ואכיפת החוק והסדר בלוד

בכתבת ענק שהתפרסמה השבוע באתר YNET עם נתוני הפשיעה הפלילית ברחבי ישראל ברבעון הראשון של שנת 2023 – העיר לוד אינה נמצאת באף קטגוריה – נתון המצביע על שיפור דרמטי בביטחון האישי בלוד. 

חיזוק הביטחון האישי ואכיפת החוק והסדר בלוד הם מהיעדים המרכזיים של ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, אשר מזה זמן רב שהוא מוביל את המאבק בפשיעה ובאלימות, המסכנים את תנופת הפיתוח והתהליכים המהפכניים שעוברת לוד בשנים האחרונות, במקביל לקידום תיקוני חקיקה שהוא מוביל מול כנסת ישראל, לטיוב פעולות האכיפה, חיזוק המשילות וההתרעה. עפ"י הנתונים, נכון לחודש יוני 2023, לוד אינה נמצאת באף קטגוריה כפי שהיה בעבר וזאת הודות למדיניות המשילות שהעירייה בראשות עו"ד יאיר רביבו מובילה יחד עם תחנת המשטרה בפיקודו של סנ"צ ששי שלמה והשיטור העירוני בהובלת איתן דפנה. נתוני המשטרה, שפוענחו על ידי מחלקת המחקר של חברת מדלן הארצית – מראים, כי בחלק מהשכונות בערים גדולות ברחבי המדינה, ובהן שכונות ותיקות ומבוססות, חל זינוק מדאיג בעבירות שונות, מה שמצביע גם כן על הפיחות בביטחון האישי – אך לוד ב"ה אינה ברשימה.

ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו התייחס לממצאים שנחשפו באתר YNET ואמר, כי "ככל ונצליח לטפל בבעיות הירי בתוך החברה הערבית אזי לוד תצא ממעגל הכותרות של עיר אלימה. אנו עמלים קשה ורבות יחד עם משטרת ישראל בכדי למגר את הפשיעה הפלילית בלוד וב"ה רואים תוצאות על עבודתנו. יחד עם חקיקה בכנסת בשיתוף ח"כ אליהו רביבו, העברנו מספר חוקים שמסייעים להילחם בפשיעה ובפושעים ובע"ה נצליח להחזיר את הביטחון האישי של והשקט עבור התושבים". 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן