תזמורת הקאמרטה הישראלית ירושלים תקיים את הקונצרט הבא שלה, "שירי שוליה נודד" בניצוחו של אבנר בירון בנס ציונה (6.5). בקונצרט יתארח לראשונה זמר הבריטון הניו-זילנדי ג'וליאן ואן-מלרטס שיבצע את קובץ השירים "שירי שולייה נודד" של מאהלר וכן שירים של שוברט בעיבוד מקס רגר.
בתוכנית הקונצרט: מוצרט סרנדה מס' 6 (סרנדה לילית); היידן קונצ'רטו לשתי קרנות; מאהלר 'שירי שוליה נודד' (בעיבוד שנברג); שוברט 'שר היער' ו'אל המוסיקה' (שניהם בעיבוד מקס רגר); דבוז'אק סרנדה לכלי נשיפה, צ'לו וקונטרבס.

אבנר בירון: "בקונצרט זה יבואו לידי ביטוי איכויותיהם של קבוצות נגני הקשת וכלי הנשיפה של הקאמרטה בביצוע הסרנדות של מוצרט ושל דבוז'אק, וכמוכן של שני נגני הקרן המצויינים של הקאמרטה, אשר יבצעו את הקונצ'רטו המיוחד לשתי קרנות של היידן. קונצרט זה מבוצע לעיתים נדירות, זאת בשל האתגרים הטכניים והמוסיקליים הנדרשים מהסולנים".
צילום: גלית דויטש
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








