מבזקים
הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם לקראת פסטיבל התמר בים המלח: פול טראנק ופטרה נפגשו באולפן – ויצאו עם שיתוף פעולה חדש מקריית גת לכנסת? יניב אשטמקר מצטרף לרשימה של גדי יברקן אחרי הזירות תחת אש: 750 אפודים קרמיים לצוותי מד״א – ואמבולנס חדש יגיע לאשקלון 20 קילו חשיש, שלושה רחפנים ומרדף במצפה רמון: כך פעלה שיטת ההברחות בגבול ירדן ליל גבייה ברהט: 11 כלי רכב עוקלו בגלל חובות של יותר מ – 3 מיליון שקל

שמחה בוקר מיכל מ'בן צבי' זכתה בחידון זהירות בדרכים שהתקיים בקריית עקרון זו השנה השנייה

בקריית עקרון נערך זו השנה השנייה חידון בנושא זהירות בדרכים, בקרב תלמידי כיתות ו' משני בתי הספר ביישוב, 'בן צבי' ו'אהל מאיר'. מדובר בחידון הנמשך במספר שלבים כאשר בתחילה נבחנים התלמידים בכיתות, נבחרים נציגי כל כיתה, לאחר מכן נערך חידון בין תלמידי השכבה ומתוכם נבחרים התלמידים אשר ייצגו את בית הספר בחידון הסופי.

לשלב הסופי והאחרון שהתקיים היום הגיעו מכל בית ספר 5 תלמידים. מבית הספר 'בן צבי' עלו לשלב הסופי התלמידים פריד סתיו, פוגל אושרי, קהתי יהל, שמחה בוקר מיכל, וגובר אביאל. מבית הספר 'אוהל מאיר' עלו התלמידים יהב ימיני, אילי יונה, הדר מועלם, חיים אטיאס, ואלירן אהרון. כל התלמידים למדו את נושא זהירות בדרכים במסגרת בית הספר והאירוע עצמו לווה בהתרגשות גדולה ואווירה חיובית בין התלמידים שהגיעו לעודד ולפרגן לחבריהם.

השנה המתכונת הייתה שונה קצת ובמהלך החידון שולבו קטעים דיגיטליים כך שהקהל היה שותף לחידון בחלקים מסוימים דבר אשר עודד מעורבות מצד הקהל. הזוכה במקום הראשון בחידון היא התלמידה שמחה בוקר מיכל, מקום זה זיכה אותה בפרס של אופניים, ואילו הזוכה של המקום השני קיבל תלושי שי לצומת ספרים.

"אני גאה בכל התלמידים שלקחו חלק בלימוד של נושא הזה"ב", אמרה אביבה וגנר, מנהלת אגף החינוך, "זה בהחלט היה יום מלמד מעשיר וחוויתי עבור כל המשתתפים. ברכות לתלמידים הזוכים וישר כח גדול לצוותי החינוך אשר מלמדים את הנושא בבית הספר וליוו את התהליך מראשיתו ולכל העוסקים במלאכה".

חובב צברי, ראש המועצה: "נושא זהירות בדרכים זהו נושא חשוב ואני שמח שהוא נבחר להוביל גם השנה בקרב התלמידים. אני מאמין כי חינוך מגיל קטן יקנה ערכים והרגלים טובים ונכונים עבור ילדינו. ברכות לכל התלמידים המקסימים שלקחו חלק בחידון ולכל המורות ולאנשי החינוך שהוציאו לפועל את החידון. ישר כח".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית עקרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן