שמעון שושן, מנהל מדור דוורים בבית הדואר ברחובות, זכה בפרס מנכ"ל על הצטיינותו בעבודה

בטקס מרשים להבעת הערכה והוקרה לעובדים המצטיינים בחברת דואר ישראל, הוענקה תעודת הצטיינות שמעון שושן (59), מנהל מדור דוורים בבית הדואר רחובות, אב לארבעה וסב לארבעה, העובד בדואר ישראל 30 שנה.

בנימוקי הועדה אשר בחרה בשמעון לזכייה בפרס מנכ"ל צוין כי הוא מבצע את תפקידו במסירות רבה באחריות וביסודיות , תוך שיפור משמעותי במערך המיון בבית הדואר. מאז מינויו לתפקיד מנהל מדור דוורים, הוא מתייצב בשעות הבוקר המוקדמות ודואג שהעבודה תתבצע באופן המעורר התפעלות. שושן בעל תודעת שירות גבוהה, יחסי אנוש מצוינים עם עובדיו, חבריו והממונים עליו.

שמעון הודה בחום רב על הזכייה וציין "אני מודה על האמון שנתנו בי ומודה לכל מי שבחר בי כעובד מצטיין . אני משקיע רבות בעבודה ואני שמח על כך שיש לכך ביטוי". עוד יצוין כי הטקס תוכנן והופק על ידי רונית יששכר וציון אליטוב מתחום רווחה וגמלאים בחברת דואר ישראל.

דילוג לתוכן