מבזקים
מנהלים קבוצת וואטסאפ באשקלון? העירייה רוצה לדבר איתכם ישירות חוזר הביתה, הפעם עם כל הלהקה: נועם אוחיון במופע מיוחד בדימונה רק 10 שקלים לכרטיס: יום הקולנוע הישראלי חוזר ביום רביעי הקרוב מרכז יום ל – 45 בוגרים ובריכה טיפולית: הפרויקט החברתי שמתקדם באילת 3,250 דירות, פארק ענק וגשרים: פרויקט רצועת הנופש ברמת השרון מתקדם ‏שנה שלישית ברציפות: אור יהודה סווגה כ״רשות יציבה״ יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס התגלו ברמת השרון ובמודיעין: האזהרה לתושבים יותר מקילוגרם קנאביס בשקית שחורה ברכב: כתב אישום נגד צעיר בן 24 מנתניה ״אהרוג את הילדים שלך״: האיומים, היריקות וההשתוללות בתחנת משטרת יבנה בנו הובהל לחדר ההלם בבית החולים – האב מרחובות נאשם שסטר לרופא ותקף רופאה שניסתה לעצור אותו 5 שקלים לציפור: תעשיית הציד שמחסלת אלפי ציפורי שיר נודדות אחרי שנים של המתנה: החוף ההיסטורי של אילת עומד לקבל חיים חדשים תאונה בשדרות יצחק שמיר באשקלון: שני פצועים הובהלו לברזילי הלב הקטן שעל האף: הגור המתוק שמרגש את הספארי ברמת גן מהברון רוטשילד ועד סודות היין העתיק: מה יקרה ביקב ההיסטורי בראשון לציון? רמלה כמשל: השלטים של סמוטריץ' והמציאות המורכבת של עיר מעורבת ‏רכב התהפך ברחוב החשמונאים במודיעין; בן 52 נפצע באורח בינוני ‏באר שבע: אישה נדקרה למוות; בעלה נעצר בזירה ‏כביש 1: חמישה נפגעים בתאונת רכב ואוטובוס במחלף לטרון ‏ירושלים: רוכב אופנוע נפצע בתאונה עצמית ברחוב בן צבי

‏שנה שלישית ברציפות: אור יהודה סווגה כ״רשות יציבה״

‏לפי הודעת עיריית אור יהודה, משרד הפנים קבע את הסיווג לאחר בחינת הדו״ח הכספי המבוקר לשנת 2025. המעמד מקנה לעירייה זכאות להקלות רגולטוריות בהתנהלותה מול המשרד.

משרד הפנים קבע את סיווגה של עיריית אור יהודה כ״רשות יציבה״ – זו השנה השלישית ברציפות. ההחלטה התקבלה בעקבות בחינת הדו״ח הכספי המבוקר לשנת 2025 ובהתאם לתבחינים המקצועיים של המשרד לבחינת מצבן הכלכלי של הרשויות המקומיות.

הסיווג משקף התנהלות כספית אחראית ועמידה באמות המידה שקבע משרד הפנים, והוא מקנה זכאות להקלות רגולטוריות שונות, שנועדו לייעל את ההתנהלות השוטפת מול המשרד.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, ציינה: "ההכרה של משרד הפנים זו השנה השלישית ברציפות מוכיחה כי העבודה המקצועית והעקבית שאנו מובילים נושאת פירות אמיתיים. אור יהודה חווה בשנים האחרונות צמיחה ותנופת פיתוח בכל תחומי החיים, והיכולת שלנו לעשות זאת תוך שמירה קפדנית על הקופה הציבורית וניהול תקציבי שקול ומאוזן היא המפתח להצלחה. אנו נמשיך לפעול באחריות הנדרשת, לנהל את משאבי העיר במקצועיות, ולהעניק לתושבינו את סל השירותים הנרחב, המתקדם והאיכותי ביותר".

גזבר העירייה, רו"ח אבי בללי, הוסיף: "הסיווג כרשות יציבה שנה אחר שנה משקף את העבודה המאומצת של הנהלת העיר וכלל צוותי המקצוע, המקפידים על משמעת תקציבית מחמירה ובקרה פיננסית מתמדת. נמשיך לנהל את תקציב העירייה מתוך ראייה ארוכת טווח, במטרה להבטיח את חוסנה הכלכלי של אור יהודה, לשמור על כספי הציבור ולאפשר המשך השקעה נרחבת בשירותים המוניציפליים ובפיתוח העיר לרווחת התושבים".

במכתב הרשמי ששיגר מנכ"ל משרד הפנים, ישראל אוזן, לראש העיר ולגזבר, צוין כי סיווגה של הרשות כרשות יציבה הוא הישג משמעותי המבטא את התנהלותה הכספית האחראית ואת עמידתה באמות המידה המקצועיות, תוצאה של עבודה מקצועית ומתמשכת מצד הנהלת הרשות, עובדיה והגורמים השותפים לניהולה. בהתאם לקביעת המשרד, ההקלות הרגולטוריות יאפשרו לעירייה להמשיך לייעל הליכים בירוקרטיים ולהעניק מענה מוניציפלי איכותי ומהיר לתושבי העיר.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ראובן קופיצ'ינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן