שני הולכי רגל נפגעו מרכב בפתח תקווה.
לפי מד"א, התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על שני הולכי רגל שנפגעו מרכב בדרך זבולון המר בפתח תקווה.
חובשים ופראמדיקים של מד"א הענקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים בלינסון 2 פצועים, בהם: אישה בת 38, במצב קשה עם חבלה רב מעכתית. וגבר כבן 30, במצב בינוני עם חבלה רב מערכתית.
פראמדיק במד"א נדים עאסי סיפר:
"כשהגענו לזירה ראינו שני פצועים, גבר ואישה, לאחר שנפגעו מרכב. האישה שכבה על הכביש וסבלה מחבלה רב מערכתית, הגבר התהלך בזירה וגם הוא סבל מחבלה רב מערכתית. הענקנו לשניהם טיפול רפואי מציל חיים, ופינינו אותם בדחיפות לבי"ח, כשמצבה של האישה מוגדר קשה, ושל הגבר בינוני".
◼️ לקבוצת חדשות בפתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








