מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

שנתיים וחצי לאחר שיאיר דור נדרס למוות – יתקיים משפט ההכרעה לדורס מאחיסמך

ביהמ"ש יכריע ביום חמישי האם להרשיע בגרימת מוות ברשלנות נהג שופל שדרס למוות מהנדס צעיר

השופטת שרית קריספין מבית המשפט לתעבורה בבת ים, תכריע ביום חמישי הקרוב האם להרשיע בגרימת מוות ברשלנות, נהג שופל שדרס למוות באתר בנייה סמוך לתל אביב, את דור יאיר ז"ל, מהנדס בניין בן 30 ואב ל-2.

בכתב האישום צוין כי לפני כשנתיים וחצי, הנאשם, נהג בשופל על דרך עפר באתר הבנייה, לאחר שהעמיס על הכף כמות גדולה של עפר. באותו בוקר, דור יאיר ז"ל, אשר עבד כמהנדס באתר הבניה, בעת שחבש קסדת בטיחות וווסט זוהר, צעד בהליכה איטית בדרך העפר, בזמן שגבו מופנה לעבר השופל שהתקרב לעברו.

בתום ההעמסה, נהג השופל נסע בכיוון הליכתו של המנוח ולא הבחין במהנדס למרות תנאי הריאות הטובים,  פגע בו עם כף השופל ודרס אותו. פארמדיקים של מד"א אשר הוזעקו אל זירת התאונה קבעו את מותו, כתוצאה מפגיעה רב מערכתית חמורה.

על פי כתב האישום, תאונת הדרכים ומותו של המהנדס צעיר, נגרמו כתוצאה מנהיגתו הרשלנית של נהג השופל שנהג בו בקלות ראש ובחוסר תשומת לב לחיי אדם  ופגע במהנדס, על אף שדה ראייה והיה יכול היה להבחין בו ממרחק של 34 מטרים.

משפחתו של המהנדס המנוח ציינה לקראת הכרעת הדין: "בוטחת בבית המשפט ומחזקת את ידו בהרשעתו ובמיצוי הדין עם הנהג שגזל ממנה את היקר מכל, את בנם, אחיהם, הבעל והאב בעקבות נהיגה רשלנית ביותר וחסרת אחריות של הנאשם".

צילום: באדיבות המשפחה

דילוג לתוכן