אחוז הצבעה נמוך בבחירות המיוחדות לראשות העיר יבנה. נכון לשעה 19:00 עומד אחוז ההצבעה על 30.1% שהם 11,646 מסך בעלי זכות ההצבעה.
כידוע, ביבנה 38,685 בעלי זכות הצבעה ב-67 קלפיות הכוללות 18 קלפיות נגישות מיוחדות. הקלפיות תהיינה פתוחות עד השעה 22:00 ולאחר מכן נדע מי יכהן כראש העיר של יבנה לשנה הקרובה – עד הבחירות המוניציפליות הבאות.
האם זה יהיה חיים מסינג הוותיק והמנוסה? האם רועי גבאי הצעיר והשאפתן? או אולי שמעון עשור המועמד הנוסף בבחירות הנוכחיות? בשעות הקרובות נדע. אם עוד לא הצבעתם, שלושת המועמדים מבקשים: בואו להצביע! כל קול קובע.

רועי גבאי קיבל היום ברכה מיוחדת. לציבור אמר: "יש אוירה של חג, כל מה שנשאר הוא שתגיעו להצביע". חיים מסינג קיבל תמיכה רחבה מחברי המועצה. כשהוא מצול ליד פאלי כהן, פנה אל הציבור בסרטון ואמר: "אסור לנו להמר על העיר, אנחנו חייבים לשמור על יבנה שלנו, צאו להצביע כי כל קול קובע, תעזרו לנו להציל את העיר הזאת ולשמור על העיר הזאת, תודה לפאלי ולכל החברים שעוסקים במלאכה, כולנו לטובת העיר הזאת".
לאורך הלילה נמשיך לעדכן.



קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









