מבזקים
מי מתחזה לאירמה צור מאשדוד? פרופיל מזויף פונה לחבריה ולבני משפחתה צפר להם בכביש – ונרדף עד החניה: כתב אישום חמור נגד צעיר מאשדוד וקטין ראש עיריית נס ציונה ומנכ"ל העירייה מגיבים להגעת להב 433: "אנחנו משתפים פעולה באופן מלא" מה מסתתר מתחת לבאסטות? סיורי שישי חדשים יוצאים לדרך בשוק העירוני בבאר שבע קלאופטרה, דולסינאה וג׳אז נשי: פסטיבל ״מכשפות?״ חוזר לירושלים 27 מטילי נחושת, אקדחים וחלקי M16: שורת תפיסות נשק ברהט חשד לפגע וברח בירושלים: בת 70 נהרגה – נהג המשאית נעצר לאחר שנמלט מהזירה שינויים בתנועת הרכבות באזור אשקלון, אשדוד, יבנה וראשון לציון עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך

שרידי יירוט נפלו בכמה מוקדים ביבנה, נזק במרפסת דירה

הוכח פעם נוספת שהתנהגות נכונה מצילה חיים ובזכות העובדה שהמשפחה נכנסה למרחב המוגן לא היו נפגעים בנפש

במטח הירי שנורה אמש (ראשון) בשעה 21:00 מרצועת עזה, בוצעו מספר יירוטים במרחב יבנה. כתוצאה מהיירוטים נפלו שיירים בכמה מוקדים ברחבי העיר, ואותרו על-ידי צוותי הפיקוח העירוני והשיטור העירוני. בין היתר, דווח על נזק קל שנגרם למרפסת דירה בבניין מגורים.

מעיריית יבנה נמסר במהלך הלילה והבוקר ממשיכים צוותי הפיקוח והשיטור העירוני בסריקות יזומות. הצוותים איתרו שיירי יירוט נוספים, כל הממצאים דווחו לגורמי הביטחון הרלוונטיים והטיפול מתבצע בהתאם.

בעיריית יבנה מבקשים לחדד ולהזכיר לתושבים כי בהישמע אזעקה יש להיכנס באופן מיידי למרחב מוגן ולהישאר בו לפחות 10 דקות, שכן שיירי יירוט עשויים ליפול לקרקע גם דקות לאחר מכן והם עלולים להוות סכנה חמורה לחיי אדם. "הנחיות פיקוד העורף הוכחו פעם אחר פעם כמצילות חיים – הקפדה עליהן היא לא רק המלצה, אלא אחריות אישית וציבורית", אומרים בעירייה.

במידה ונתקלתם בשיירי רקטה או חלקי יירוט – חל איסור חמור לגעת בהם או לנסות להזיזם, שכן הם עשויים להכיל חומר נפץ פעיל. יש לדווח באופן מיידי למוקד 100 של המשטרה או למוקד העירוני 106, והגורמים המוסמכים יגיעו לטפל באירוע.

ראש העיר, רועי גבאי, הגיע אמש לדירה שנפגעה ופגש את הדיירים: "הוכח פעם נוספת שהתנהגות נכונה מצילה חיים ובזכות העובדה שהמשפחה נכנסה למרחב המוגן לא היו נפגעים בנפש. ההגנה על חיי התושבים היא בראש סדר העדיפויות שלנו, אני קורא לכל אחת ואחד להקפיד על ההנחיות, להיכנס בזמן למרחב מוגן, ולהימנע מכל מגע עם שיירים שנפלו – גם אם נראה כי אינם מסוכנים. הנחיות פיקוד העורף מצילות חיים – בואו נמשיך לנהוג באחריות".

צוותי העירייה ממשיכים לפעול יחד עם גורמי הביטחון על מנת להבטיח את שלומם וביטחונם של התושבים.

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן