מבזקים
שא נור חוזרת לכותרות: התמיכה שמגיעה מהולנד בת ים זוכרת: הצדעה ללוחמים ששינו את ההיסטוריה רמלה חוגגת: ערב ענק עם כוכבים, מוזיקה ואווירה ישראלית דימונה מתחזקת: שירותי רפואה חדשים קרוב לבית בית שמש, יבנה, ירושלים, ראשון לציון וחולון: מצוד אחרי הצתה מאחורי הדלתות הסגורות: תל אביב חושפת את הסודות חשמל מהשמש בדימונה: המחיר הנמוך בישראל יוצא לדרך שדרות חוגגת היסטוריה: מ.כ חוזרת לליגה א׳ אחרי 58 שנים 4 הרוגים ב – 9 שעות: הכבישים בראשון לציון ובערבה גבו מחיר כבד נוסעים ברחובות? חסימה זמנית ברחוב רמב״ם מהכיתה להייטק: כך מחברים את דור העתיד בנתיבות הטרנד מגיע לאור יהודה: ערבית מדוברת ושוק ההון רחובות סוגרת ברזים: מיליונים נחסכים מרכבי העירייה סוחר שעוני יוקרה מתל אביב חשוד בהברחה והלבנת הון רכב הוצת ליד בית משפחה בתל שבע – החשוד הואשם סובב חולות בחולון: הדדליין שיקבע מי ירוויח יותר קטינים מבת ים ואור יהודה נתפסו עם כלי תקיפה בתל אביב אלרגיה לבוטנים כמעט הסתיימה באסון בפתח תקווה שכונת נאות שז״ר ביבנה בדרך למהפך גדול נאות חובב מצדיעה לנשים שמזיזות את התעשייה

שר האוצר חתם על צווים המאריכים את תוקף הפחתת המס על בנזין עד סוף דצמבר 2023

התאם לצווים שנחתמו, ההפחתה של 40 אגורות במחירו של ליטר בנזין לצרכן, לעומת מחירו ללא הפחתות מס, תוסיף לעמוד בתוקפה עד לחצות הלילה שבין ה-31 דצמבר 2023 ל-1 בינואר 2024. כתוצאה מכך, מחיר הדלק לחודש דצמבר 2023 לא ישתנה ויוסיף לעמוד על 6.94 ₪ לליטר.

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', חתם על צווים המאריכים את תוקפן של הפחתות מס הבלו ומס הקניה המוטלים על בנזין. בהתאם לצווים שנחתמו, ההפחתה של 40 אגורות במחירו של ליטר בנזין לצרכן, לעומת מחירו ללא הפחתות מס, תוסיף לעמוד בתוקפה עד לחצות הלילה שבין ה-31 דצמבר 2023 ל-1 בינואר 2024. כתוצאה מכך, מחיר הדלק לחודש דצמבר 2023 לא ישתנה ויוסיף לעמוד על 6.94 ₪ לליטר.

מאז אפריל 2022, על רקע העלייה במחירי הדלק, חלות ברציפות הוראות שעה המפחיתות את מס הקנייה ומס הבלו החלים על בנזין. ב-30 בנובמבר 2023 חתם שר האוצר על צווים המפחיתים מס הבלו ומס הקנייה על בנזין במידה המביאה להפחתה של 40 אגורות במחירו של ליטר בנזין ביחס למחירו ללא הפחתות מסים. תוקפם של צווים אלה יפוג בחצות הלילה שבין ה-21 ל-22 בנובמבר והצווים שנחתמו היום נועדו להאריך את תוקפה של הפחתה זו עד לסוף חודש דצמבר 2023 ולמנוע את עליית מחירי הדלק.

◼️ חדש! לקבוצת חדשות בווטסאפ – תחבורה ותעופה לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן