מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

תומר שפירא מקריית אונו הוא אלוף ישראל בטריאתלון

לאחר הזכייה סיפר תומר:״הרגשה ממש טובה. באתי במטרה אחת – לנצח. אני שמח שהכל התחבר והצלחתי להביא את עצמי לידי ביטוי. מקווה לקחת את הביטחון שצברתי כאן גם להמשך הדרך״.

הישג ענק לספורטאי הצעיר תומר שפירא, בן ה-20 מקריית אונו. תומר הוא אלוף ישראל בטריאתלון (TRI) לאחר שזכה בתחרות שהתקיימה בסוף השבוע בכנרת. מדובר בזכייתו הראשונה של שפירא בתואר הארצי, בענף הספורט הדורש שילוב נדיר של כוח פיזי, סיבולת נפשית, ומשמעת גבוהה.

הטריאתלון הוא אחד מענפי הספורט המאתגרים ביותר, הכולל שלושה מקצים ברצף: שחייה, רכיבת אופניים וריצה. שפירא, חבר מועדון Road Runner בניהולו של ניר יגודה – גם הוא תושב קריית אונו – ומתאמן בהדרכת המאמן ענר שרמן.

מאחורי ההצלחה עומדים חודשים ארוכים של אימונים אינטנסיביים, שעות על גבי שעות של השקעה, קימה בשעות הבוקר המוקדמות ואיזון בין ספורט לחיים האישיים. תומר התחרה במקצה הספרינט – 750 מטרים שחייה, 20 קילומטרים רכיבה ו-5 קילומטרים ריצה. התחרות המותחת  הוכרעה לקראת סופה, רק בריצה כאשר חילוף מצוין של תומר שפירא נתן לו את ההובלה ומשם הוא הלך והגדיל את הפער, שנשאר יציב על כ-20 שניות. שפירא קבע 58:55 דקות, כשאחריו מסיימים האלוף במרחק האולימפי שחר עגור והאלוף היוצא מעיין גלנץ.

לאחר הזכייה סיפר תומר:״הרגשה ממש טובה. באתי במטרה אחת – לנצח. אני שמח שהכל התחבר והצלחתי להביא את עצמי לידי ביטוי. מקווה לקחת את הביטחון שצברתי כאן גם להמשך הדרך״.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין: ״תומר הוא מקור לגאווה והשראה עבור כולנו. ההתמדה, הרוח הספורטיבית והחתירה למצוינות שהוא מפגין – משקפים את הערכים שאנחנו מטפחים בקריית אונו. ברכות חמות על הזכייה המרשימה ובהצלחה בהמשך הקריירה״.

סגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט , רון מלכה : ״תומר מוכיח שהשקעה, התמדה ואהבה לספורט מובילים להצלחות גדולות. נמשיך לפתח את תחום הספורט בקריית אונו ולהעניק במה ודחיפה לספורטאים צעירים מהעיר״.

הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

 

צילום: TRI כנרת

דילוג לתוכן