מבזקים
רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים מכוניות אספנות נדירות יגיעו לירוחם: שיירה מיוחדת תעבור ברחובות העיר במקום להישאר בכיתה: המורים מגני תקווה פוגשים את בני הנוער גם בפארקים בלילות אירוע חריג במהלך קבלת שבת בלוד: שני חשודים נעצרו לאחר עימות עם תלמידי מכינה המשטרה פשטה על אזור הדיונות באשדוד – וזה מה שמצאו בסלון של אחד החשודים

תושב אשדוד תובע את ריינאייר: "נשארתי מחוץ למטוס – נאלצתי לרכוש כרטיס נוסף"

תושב אשדוד תובע 5,000 ש"ח מחברת ריינאייר בגין עוגמת נפש והוצאות כרטיסים שנרכשו מחדש לאחר שלא הורשה לעלות על הטיסה

בבית המשפט לתביעות קטנות באשדוד, הוגשה תביעה בסך 5,000 ש"ח נגד חברת התעופה ריינאייר, בטענה לאי-עמידה בזמנים ותנאים שנקבעו לטיסה. על פי כתב התביעה שהגיש אנטון רחמילביץ מאשדוד, הטיסה המדוברת, מספר 6472FR של חברת ריינאייר, תוכננה לצאת משדה התעופה ברנדנבורג בברלין לכיוון תל אביב בתאריך ה-23 באפריל 2025 בשעה 06:00.

"הגעתי לשדה התעופה חמש שעות לפני הטיסה – אך נתקעתי בבדיקות"

לטענת התובע, הוא ביצע צ'ק-אין מראש והגיע לשדה התעופה חמש שעות לפני מועד ההמראה. עם זאת, לדבריו, הבדיקות הביטחוניות נפתחו באיחור של שעה – שעתיים בלבד לפני מועד ההמראה, במקום שלוש שעות כפי שצוין במסמכי החברה.

לאחר שהמתין כ-40 דקות בבדיקת הדרכונים בשל עיכובים שקשורים להחלפת משמרת ועיכוב של עובדת השדה, המשיך לבדיקה נוספת של הכבודה. במהלך בדיקה זו, נמסר לו ולעוד כ-40 נוסעים כי לא יורשו לעלות למטוס מאחר ש"איחרו" – טענה שהתובע מכחיש בתוקף. "לא הייתה כל הודעה להגיע לגייט, ולא היה אף נציג של ריינאייר שאפשר היה לפנות אליו", ציין התובע.

נאלץ לרכוש כרטיס טיסה נוסף – והחברה לא הגיבה לפניות

לאור הסירוב לעלות למטוס, נאלץ רחמילביץ לרכוש בדחיפות כרטיס טיסה נוסף בחברת "בלו בירד" בעלות של 138 יורו (565 ש"ח), לעומת כרטיס הטיסה המקורי בריינאייר שעלה לו 88 יורו (360 ש"ח). התובע פנה לחברה בתלונה דרך אתר האינטרנט של ריינאייר, אך לטענתו, לאחר תגובה ראשונית שהתקבלה, לא קיבל כל מענה נוסף.

דרישת הפיצוי: עוגמת נפש, כרטיסים ואגרה משפטית

בכתב התביעה מבקש רחמילביץ החזר מלא על כרטיס הטיסה המקורי של ריינאייר (360 ש"ח), כרטיס הטיסה הנוסף שרכש (565 ש"ח), אגרת התביעה בבית המשפט לתביעות קטנות (50 ש"ח), ופיצוי בגין עוגמת נפש בסך 4,000 ש"ח – סה"כ 5,000 ש"ח.

התביעה הוגשה לבית משפט השלום באשדוד, כאשר הדיון צפוי להתקיים בתקופה הקרובה. חברת ריינאייר טרם הגיבה לפניית בית המשפט, ובמידה ולא תגיש כתב הגנה במועד, עלול להינתן פסק דין לטובת התובע בהיעדר הגנה.

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן