מבזקים
מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע סיגריה ליד בלון חמצן באשקלון הסתיימה בכוויות: בת 70 פונתה במצב בינוני

תושב אשקלון נאשם בנהיגה פרועה ללא רישיון וללא ביטוח

לנאשם שלוש הרשעות פליליות קודמות בעבירות של החזקת סמים, סירוב לבדיקת סמים ותקיפה שגרמה לחבלה של ממש. התביעה הדגישה כי מדובר "בפצצה מתקתקת", ושהשארתו חופשי מהווה סכנה ברורה לציבור.

כתב אישום חמור הוגש השבוע נגד ויאצ'סלב נחמקין, בן 25 מאשקלון, בגין שורת עבירות תעבורה מסוכנות שביצע לכאורה, בהן נהיגה ללא רישיון, תחת השפעת סמים, ברכב שנאסר לשימוש – וכל זאת תוך מסירת זהות בדויה לשוטר.

לפי כתב האישום, בתאריך 15.4.2025 בשעה 15:49, נעצר הנאשם לבדיקה שגרתית ברחוב יצחק רבין באשקלון. במהלך הבדיקה התברר כי הוא מעולם לא הוציא רישיון נהיגה, כי רכבו נאסר לשימוש וכי פוליסת הביטוח אינה בתוקף. בנוסף, כשנדרש להזדהות, טען שאינו זוכר את מספר תעודת הזהות שלו, והזדהה בשם "איליה שלגין" תוך מסירת מען כוזב.

עוד עולה מהחומר, כי נחמקין סירב לתת דגימת שתן לאיתור סמים, מה שמעיד לפי התביעה על נהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים מסוכנים. לדברי המשטרה, הוא נהג "ברכב בקלות ראש, תוך סיכון ממשי לחיי אדם בכביש".

לנאשם שלוש הרשעות פליליות קודמות בעבירות של החזקת סמים, סירוב לבדיקת סמים ותקיפה שגרמה לחבלה של ממש. התביעה הדגישה כי מדובר "בפצצה מתקתקת", ושהשארתו חופשי מהווה סכנה ברורה לציבור.

בבקשה שהוגשה לבית משפט השלום באשקלון ציינה התובעת, עו"ד נופר זונטג, כי לאור מסוכנותו של הנאשם, עברו הפלילי, וחומרת העבירות – יש להורות על מעצר בית מלא עד תום ההליכים, לצד פסילה מלאה מלהחזיק או לקבל רישיון נהיגה.

התביעה הסתמכה בפנייתה גם על פסיקות קודמות של בתי המשפט, בין היתר מהעליון, המדגישות כי נהיגה ללא רישיון או תחת השפעת חומרים מסוכנים כמוה כהחזקת "נשק קטלני" ללא הכשרה.

החלטת בית המשפט בעניין מעצרו של הנאשם – תימסר בימים הקרובים.

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן