מבזקים
שימו לב: שדרות שא נס בבאר יעקב ייסגר לתנועה – אלה השעות וההסדרים הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם לקראת פסטיבל התמר בים המלח: פול טראנק ופטרה נפגשו באולפן – ויצאו עם שיתוף פעולה חדש מקריית גת לכנסת? יניב אשטמקר מצטרף לרשימה של גדי יברקן אחרי הזירות תחת אש: 750 אפודים קרמיים לצוותי מד״א – ואמבולנס חדש יגיע לאשקלון 20 קילו חשיש, שלושה רחפנים ומרדף במצפה רמון: כך פעלה שיטת ההברחות בגבול ירדן

תושב בנימין הורשע בטרור – גרם למותה של עאישה ראבי ביידוי סלע לעבר רכב

בית המשפט המחוזי מרכז-לוד קיבל את עמדת הפרקליטות וקבע כי נאשם, תושב בנימין שהיה קטין בעת ביצוע המעשים, ביצע בשנת 2018 מעשה טרור שבו גרם למותה של עאישה ראבי באמצעות השלכת סלע לעבר רכבה.

בית המשפט המחוזי מרכז-לוד קיבל את עמדת הפרקליטות וקבע כי נאשם, תושב בנימין שהיה קטין בעת ביצוע המעשים, ביצע בשנת 2018 מעשה טרור שבו גרם למותה של עאישה ראבי באמצעות השלכת סלע לעבר רכבה.

בהכרעת דין מפורטת קבע בית המשפט, בדעת רוב, כי הנאשם ביצע עבירת הריגה בנסיבות של מעשה טרור, לצד עבירות נוספות של יידוי אבן לעבר כלי תחבורה וחבלה במזיד ברכב – גם הן בנסיבות של טרור. נקבע כי אשמתו הוכחה מעבר לספק סביר, בין היתר על בסיס ממצאי DNA שנמצאו על הסלע שפגע ברכב, וכן סתירות בגרסאותיו והפרכת האליבי שמסר.

על פי כתב האישום, הנאשם, שהיה בן 16 בעת האירוע, הגיע יחד עם אחרים לנקודה המשקיפה על כביש 60, במטרה לפגוע בנוסעי כלי רכב ממוצא ערבי ממניע לאומני. במהלך האירוע זיהה רכב פלסטיני שבו נסעו המנוחה, בן זוגה ובתם, והשליך לעברו סלע במשקל של כ-2 ק"ג. הסלע חדר את שמשת הרכב ופגע בראשה של ראבי, ובהמשך נקבע מותה.

הנאשם כפר במיוחס לו, וההליך המשפטי התנהל לאורך תקופה ממושכת עד להכרעת הדין.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יהודה ושומרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן