מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

תושב העיר העתיקה בירושלים נעצר בחשד להסעת שוהים בלתי חוקיים

הסיע ברכבו הפרטי שוהים בלתי חוקיים בתמורה לכסף, עד שנעצר בשעת מעשה ע״י שוטרי מחוז ירושלים. בימים הקרובים צפוי נגדם כתב אישום

לפנות בוקר, במהלך פעילות יזומה של שוטרי תחנת לב הבירה, אותר בירושלים רכב חשוד. בתוך הרכב נדחסו 5 נוסעים ונהג, ובבדיקת נוסעיו התברר כי ארבעה מהם פלסטינים תושבי יו״ש, השוהים בישראל שלא כחוק.

הנהג החשוד, בשנות השישים לחייו, תושב העיר העתיקה בירושלים נעצר בחשד להסעת שוהים בלתי חוקיים בניגוד לחוק.

עפ״י החשד הוא קיבל כסף בתמורה להסעתם. בנוסף נעצרו ארבעת השוהים בישראל שלא כחוק, שנתפסו ברכבו.

כלל החשודים שנעצרו, נלקחו לחקירה בתחנת לב הבירה במחוז ירושלים. כבר היום הוגשה נגד המסיע והנוסעים ששהו בישראל שלא כחוק הצהרת תובע.

היום יובאו החשודים להארכת מעצר בבימ״ש, ובימים הקרובים צפויה יחידת התביעות המשטרתית במחוז ירושלים להגיש נגדם כתב אישום.

משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד עבירות הכניסה לישראל שלא כחוק. אותם שוהים בלתי חוקיים מעורבים במקרים רבים של פשיעה ועבירות רכוש, וחלק מהם מעורבים גם בעבירות בטחוניות.

לא פחות חמור מכך, הוא הסיוע לאותם שב״חים (מסיעים, מלינים ומעסיקים). אותם חשודים מסכנין את שלום הציבור ובטחונו ביודעין, והמשטרה תפעל למיצוי הדין עמם.

 

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שאטרסטוק

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן