תושב קריית עקרון נאשם בניסיון פריצה אלים לבית ביבנה

על פי כתב האישום, הנאשם טיפס מעל חומת הבית ברחוב אלה, ניפץ את חלון המטבח באמצעות כלי מתכת וניסה לחדור פנימה במטרה לבצע גניבה.

בבית משפט השלום ברחובות הוגש כתב אישום נגד מארק סרקוביץ, בן 31, תושב קריית עקרון בגין שורה של עבירות רכוש, לאחר שעל פי הנטען ניסה להיכנס לבית מגורים ביבנה, הסיג גבול וגרם נזק לרכוש.

על פי כתב האישום, במועד הרלוונטי התגוררה בעלת הבית ברחוב אלה ביבנה, בעוד הנאשם התגורר ברחוב האורן ביבנה. לפי הנטען, ביום 26 בספטמבר 2025, בשעה 12:30 לערך, הגיע הנאשם לשער הבית, שהיה נעול. הוא צלצל באינטרקום וניסה לפתוח את השער, אך ללא הצלחה.

משהבחין כי השער נותר סגור, נטען כי הנאשם קפץ מעל חומה סמוכה לפיר האשפה, טיפס על פח שהיה מונח בחלק הפנימי של החצר, ונכנס לחצר הבית. בשלב זה, כך על פי כתב האישום, הסתובב הנאשם בחצר וניסה לפתוח את הוויטרינות שסביב הבית. מיד לאחר מכן נטל כלי מתכת שהיה צמוד לחלון האחורי של המטבח, וניפץ באמצעותו את החלון.

לפי המיוחס לו, במעשיו נכנס הנאשם לנכס כדי לעבור עבירה, ניסה להיכנס לבית בכוונה לבצע גניבה, וכן פגע והרס במזיד ושלא כדין את חלון הבית. העבירות המיוחסות לנאשם: הסגת גבול פלילית, ניסיון התפרצות למגורים במטרה לבצע עבירה, והיזק לרכוש במזיד.

בכתב האישום נמנים עדי תביעה, בהם בעלת הבית, שכנים ותושבים מהאזור. ההליך מתנהל בבית משפט השלום ברחובות באמצעות שלוחת התביעות של משטרת ישראל.


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות קריית עקרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן