מבזקים
12 אנשי שב״ס נאשמים בהמתת אסיר ביטחוני בכלא קציעות בבאר שבע אשדוד, אשקלון ואזור קריית מלאכי: המשטרה פשטה על מסיבות קטינים ותפסה כמויות אלכוהול בגיל 10 ליבה הפסיק לפעום – היום מיכל בת ה־17 מפתח תקווה מתנדבת במד״א שדרות בן צבי בנתניה ייחסמו בשלושה לילות – הקו האדום עולה שלב השפלה: ימ״ר חשף רשת הונאה שגנבה לפי החשד יותר מ־3 מיליון שקל מעשרות מבוגרים לוד: סגן ראש העיר לשעבר גיל חדד עתר להדחת טלי גוטליב מהליכוד אחרי השחתת בית הספר בירושלים: משה ליאון הגיע לקריית היובל – "לא ניתן לאלימות להרים ראש" פתח תקווה: נער בן 16 פונה לבילינסון במצב בינוני עם פציעות חודרות קריית מלאכי: 8 מיליון שקל הושקעו במוסדות החינוך – סמוטריץ׳ פתח את השנה בעיר המשטרה טוענת להרעלה מכוונת בפרשת מחיות פרינוק מירושלים – מעצר החשוד הוארך בשישה ימים רחובות פתחה את שנת הלימודים עם 43,727 תלמידים ותקציב חינוך של 700 מיליון שקל בדרך לבית הספר: שני תלמידים נפצעו בירושלים ונערה בת 16 נפגעה בדימונה קריית גת: משאית פגעה בחנות במרכז מסחרי – שלושה פצועים הובהלו לבית החולים גדי יברקן מרחובות השיק את "בית ישראל": חובת שירות לכולם וסנקציות למי שלא משרת באר שבע: לופט אירועים נסגר ל – 25 ימים לאחר קטטה ואיתור קטינים בגילופין בת ים פתחה את שנת המאה עם 22,146 תלמידים והשקעה של 32 מיליון שקל בחינוך תל אביב: בן 38 נפצע בינוני עד קשה בתאונה בין שלושה כלי רכב בכביש 20 אופקים פתחה את שנת הלימודים עם 6,700 תלמידים וחמישה בתי ספר חדשים באר שבע: חוקרי בן גוריון גילו תפקיד חדש למיאלין במוח – חיסכון של כ־50% באנרגיה ליד רהט: מרכז חדשנות חדש ינסה להצמיח סטארטאפים מהחברה הבדואית

תחנת קריית מלאכי חקרה – כתב אישום הוגש נגד שבעה חשודים בביצוע עבירות מין בקטינה בת 14

החקירה הרגישה חשפה מסכת פגיעות קשה בנערה בעלת צרכים מיוחדים: "הוגש נגדם כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים"

פרשה חמורה ומזעזעת הגיעה אתמול לפתחו של בית המשפט המחוזי מרכז, עם סיומה של חקירה מאומצת ומורכבת שניהלה תחנת קריית מלאכי. שבעה חשודים, בהם שישה קטינים ובגיר אחד תושבי מרכז הארץ, נאשמים כי ביצעו שורה של עבירות מין חמורות בקטינה בת 14 בלבד, המתמודדת עם צרכים מיוחדים. החקירה, שנפתחה במהלך חודש ינואר בעקבות דיווח שהגיע למשטרה, חשפה חשדות למעשים קשים שבוצעו בנערה על ידי קבוצת צעירים בני גילה וחשוד נוסף מעל גיל 18.

לאורך כל שלבי החקירה, פעלו חוקרי המשטרה בשיתוף פעולה הדוק ורגיש עם גורמי הרווחה, מתוך הבנה כי מדובר במקרה רגיש הדורש מיומנות מקצועית גבוהה בשל מצבה של הקטינה. החוקרים ביצעו שורה של פעולות חקירה טכנולוגיות ופרונטליות שהובילו לאיתורם ולמעצרם של שבעת החשודים, שהובאו לחקירה תחת אזהרה בתחנת המשטרה. הממצאים שנאספו הצביעו על תשתית ראייתית מוצקה שקשרה את המעורבים למעשים המיוחסים להם.

עם סיום איסוף הראיות, גובש התיק לכדי כתב אישום חמור שהוגש אתמול על ידי פרקליטות מחוז מרכז. הנאשמים עומדים בפני אישומים קשים, וביניהם עבירות אינוס ומעשים מגונים שבוצעו על פי החשד בקטינה חסרת ישע. במקביל להגשת כתב האישום, הגישה המדינה "בקשת מעצר עד תום ההליכים" נגד המעורבים, זאת נוכח המסוכנות הרבה הנשקפת מהם והחומרה הבלתי נתפסת של המעשים המתוארים בפרשה.


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן