מבזקים
רחובות חוזרת ללימודים: דגש על "נחיתה רכה" ורגשית ראשון לציון חוזרת לשגרה: מערכת החינוך תיפתח מחר ב-08:00 בבוקר רמלה חוזרת לשגרה: מערכת החינוך תיפתח מחר ב-09:00 בבוקר בשורה משמחת: אשקלון חוזרת ללימודים פרונטליים החל ממחר אילת חוזרת לחיים: חזרה לשגרה מלאה, מערכת החינוך והחופים נפתחים מחר – סופית חזרה לשגרה בצל הפסקת האש: מערכת החינוך במזכרת בתיה נפתחת מחר הודעה חשובה לתושבי מודיעין מכבים רעות: חזרה לשגרה מלאה נתניהו תומך בהפוגה: ישראל מגבה את טראמפ טראמפ מכריז: “ניצחון מלא” בהסכם עם איראן ליל אש ואז הפסקת אש: הדרמה בליל חג שני של פסח גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי

תחפושות החל מ-40 שקלים: כיצד ניתן לחסוך בהוצאות?

שילוב משותף בין הרשת לבין Canva, פלטפורמת העיצוב העולמי, מאפשר לצרכנים לעצב תחפושות באמצעות כלי ה-AI של קאנבה, ולאחר מכן להפוך את החזון הדיגיטלי למציאות על ידי רכישת פריטים תואמים מהמבחר שנמצא ברשת Reals, כאשר בין התחפושות המוצעות ניתן למצוא פיראט, חנון, קאובוי, אמילי בפריז, שרלוקס הולמס, פרדי מרקורי ועוד.

לקראת פורים, רבים רוכשים תחפושות ופריטי אופנה מחנויות באונליין, אך עם החשש שהתחפושות לא יהיו באיכות המספקת או במידה שאינה מתאימה. כעת, רשתות המתמקדות בפריטי אופנה בת-קיימא ואביזרי וינטג' מציעות לצרכנים דרכים משתלמות באופן פיזי להתחפש השנה, ללא החשש שמגיע עם רכישות ברשת.

עם התקרב חג פורים, נראה כי המסורת של בחירת תחפושות מקבלת מראה חדש המשלב בין העולם הדיגיטלי לפיזי, תוך התחשבות בעליות המחירים האחרונות. מחירי תחפושות ברשת Reals, המציעה מגוון רחב של פריטי אופנה בת-קיימא ואביזרי וינטג', נעים בין 40 ל-100 שקלים לפריט, מה שהופך את חווית הרכישה לנגישה עבור מגוון רחב של צרכנים, המחפשים גם לשלב את ערכי הקיימות וההתחשבות בסביבה לצד החיסכון הכלכלי.

בנוסף, שילוב משותף בין הרשת לבין Canva, פלטפורמת העיצוב העולמי, מאפשר לצרכנים לעצב תחפושות באמצעות כלי ה-AI של קאנבה, ולאחר מכן להפוך את החזון הדיגיטלי למציאות על ידי רכישת פריטים תואמים מהמבחר שנמצא ברשת Reals, כאשר בין התחפושות המוצעות ניתן למצוא פיראט, חנון, קאובוי, אמילי בפריז, שרלוקס הולמס, פרדי מרקורי ועוד.

טווח מחירים: בין 40 שח' ל-100 שח'  ניתן להשיג ב: סניפי Reals בפריסה ארצית בראשל"צ, רמת גן, תל אביב, ירושלים ורעננה.

הצטרפו לחדשות צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן

צילום: TicPic

דילוג לתוכן