מבזקים
מרוץ לכל המשפחה ברחובות: שלושה מקצים, מדליות ומסלול מואר אחרי הירי הקטלני ברהט: מחסומי משטרה ונהגים ללא רישיון עוכבו לחקירה בן 59 התמוטט בקניון בכפר סבא ופונה לבית החולים תוך כדי פעולות החייאה יותר מ-250 מיליון נחשפו לשידור מירושלים: ועידת ידידי ישראל ננעלה גניבת רכב לאור יום בגן יבנה: פרצו לקיה ונמלטו, אחד החשודים נעצר ב-4 לפנות בוקר ברחובות: פרצו לרכב ונמלטו, אחד החשודים נעצר במודיעין בניין העירייה יואר בוורוד: חולון יוצאת בקמפיין למודעות לסרטן השד אותה נכות, זכויות שונות? העתירה שתגיע לבג"ץ ותעסוק בהלומי הקרב פשיטה על בית ביבנה: מריחואנה, חשיש ועוגיות חשיש נתפסו בחיפוש פרשת "כלוב הכסף": קצין בינוי לשעבר בשב״ס הורשע בלוד בשוחד, גניבה והלבנת הון 45% מבני הנוער שחוו אובדן במלחמה דיווחו על מחשבות אובדניות – כך פועלת עלם באילת, אשדוד ואופקים מי קיבלה את הציון הגבוה ביותר? רשות שוק ההון פרסמה את דירוג השירות של חברות הביטוח אחרי התקיפה בנאות שמיר: 10 חשודים נעצרו – בתי הספר ברמלה פתחו את היום בשיח נגד אלימות אשדוד: פועל כבן 30 נפל מקומה שלישית – מצבו קשה המשטרה סיכלה חשד לפגיעה בין כנופיות באשדוד: תשעה נעצרו סכסוך משפחתי בערערה בנגב: ארבע נשים נעצרו בחשד ליידוי אבנים נחשף: ראש עיריית כפר סבא רפי סער ורעייתו נעצרו בחשד לשוחד ולהטיית מכרזים גבעתיים, רמת גן וחולון בצמרת נפגעי הדו גלגלי; באר שבע וקריית גת עם השיעורים הנמוכים ביותר רחובות: סדרת “ראשון על הבוקר” חוזרת ב – 18 באוקטובר עם 32 הרצאות שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: ילדי העוטף עדיין בקבוצת סיכון מוגבר למצוקה נפשית

הגשימה חלום: הכירו את שובל איטח מגן יבנה

שובל איטח: "הדבר שהיה לי הכי חשוב זה לדעת שהצלחתי"

בזמן שבחורות צעירות בגילה עסוקות בלימודים והיכרות עם בחורים על הדשא בקמפוס, שובל איטח מסמנת וי על החלום וכבר מנהלת מכון קוסמטי מתקדם בגן יבנה.

איטח בת ה-26 למדה גם רוקחות, גם רפואה סינית וגם תואר בכימיה וכשסיימה את הלימודים החליטה בגיל צעיר שהיא רוצה להיות עצמאית. באמצע הקורונה, היא פתחה קליניקה על שמה לטיפולי קוסמטיקה בביתה תחת השם SHOVAL ITACH BOUTUQUE SKIN CARE 

כשנשאלה למה רצתה לצאת לעצמאות כל כך מהר ולמה בחרה דווקא בקוסמטיקה ענתה " תמיד הייתה לי תשוקה לזה, אבל לא ידעתי איך אני מיישמת את זה באופן מיוחד שגם יהיה שונה מקוסמטיקאיות אחרות. כל התחום מאד עניין אותי, לא רק הקוסמטיקה אז יצאתי ללמוד רוקחות, רפואה סינית, ועשיתי גם תואר בכימיה על מנת שיהיה לי מגוון רחב של ידע להציע ללקוחות שלי – היה לי חשוב לתת מענה ולעזור בכל דרך שאני יכולה למגוון בעיות עור".

כיום שובל נמצאת בזוגיות, משקיעה את מרבית זמנה בלקוחות שלה בקליניקה, ומספרת כי מאז ומתמיד היתה פדנטית ופרפקטציוניסטית, היחס הבינאישי הוא סופר חשוב לה, היא דואגת להכיר באמת את הלקוחה שמגיעה אליה, תומכת בה כשעולות בעיות, פותרת לה בעיות עור שמציקות לה, מתוך ידיעה שהיא באמת באמת סומכת רק על עצמה שתעשה את העבודה.

"הדבר שהיה לי הכי חשוב זה לדעת שהצלחתי, מספרת שובל, "ההצלחה שלי היא לדעת מה אנשים אומרים עליי לאחר הטיפול, באיזו תחושה הם יוצאים מהטיפול ומהקליניקה שלי והיה לי חשוב כמובן גם להתפרנס, אבל רק ממה שבאמת מגיע לי ועל מה שאני עובדת עליו קשה"

כשנכנסים אליה לקליניקה אי אפשר להתעלם מכמות התעודות שמעטרות את הקליניקה שלה, בנוסף היא גם אוהבת להתחדש כל הזמן עם טכנולוגיות חדשות ולהביא את הבשורה הבאה מבחינת חידושים לטיפולים שלה. בדיוק זו הסיבה שהכניסה את המכשיר של חברת מד אופ הישראלית לארסנל הטיפולים החדשים שלה "אני הולכת ובודקת כל דבר ועוקבת אחרי כל התפתחות טכנולוגית בתחום והיה לי ברור שמד-אופ אסתטיק טכנולוגיה היא חלק בלתי נפרד מהקליניקה שלי. זו חברה טכנולוגית כחול לבן שפיתחה מכשור מהמתקדמים שיש בתחום לטיפולי עור ועם רמת שרות ואמינות מהגבוהות שראיתי- חשוב לי לשמור על הערכים הללו אצלי בקליניקה".

הלקוחות שבאים לשובל הם מגוונים בדיוק כמוה, תוכלו בביקור בקליניקה שלה, שכבר הפכה מוקד עלייה לרגל מכל רחבי הארץ ובמיוחד מגן יבנה, למצוא לקוחה בת 86 וגם אחריה יכולה לבוא לקוחה בת 9 עם אמא שלה שצריכה עזרה.  לכל לקוחה היא עושה אבחון אישי לצרכים ולבעיות האישיות שלה ומתאימה לה טיפול משולב שכולל מכשור טכנולוגי, חומרים פעילים וגם עבודת ידיים, כדוגמת עיסוי באבנים חמות. אבל מה שבטוח שלצד הטיפול המקצועי, שובל גם מתבלת בהמון מסירות, אהבה ונתינה. 

ומה לגבי התוכניות שלה לעתיד? היא רוצה לעשות דוקטורט בכימיה וליצור את המוצרים והחומרים שלה, שיהיו "החידושים הבאים" בעולם הקוסמטיקה. בנוסף היא חולמת על התרחבות ועל הקמת מכון גדול יותר שבו היא תכשיר נשים צעירות כמוה, חלקן חברות שלה מהכיתה, וביחד הן יצרו מקום הרמוני ואידאלי ויגרמו להמון אנשים ובעיקר לנשים להיות מאושרים אחרי טיפול בפנים ובכלל בעור שלהם.

◼️ לקבוצת החדשות בגן יבנה לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: קרן שובל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן