תל אביב–יפו מובילה את טבלת הערים הקטלניות בכבישים בשנת 2025, עם 20 בני אדם שנהרגו בתאונות דרכים מתחילת השנה – הנתון הגבוה ביותר מבין כלל הערים בישראל. כך עולה מנתוני עמותת אור ירוק, המבוססים על נתוני הלמ"ס והרלב"ד
הנתון משתלב במגמה ארצית מדאיגה: 452 הרוגים מתחילת 2025 – עלייה של 5% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. בתל אביב, שבה תנועה ערה של כלי רכב, דו – גלגליים והולכי רגל, הסיכון בכבישים ממשיך להיות גבוה במיוחד.
בעמותת אור ירוק מזהירים כי ללא שינוי עמוק במדיניות התחבורתית והבטיחותית, מספרי ההרוגים בערים הגדולות צפויים להמשיך ולעלות.
◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








