מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

תעשו הרבה כבוד לאלופי הרולרבליידס מרחובות

נציגי העיר רחובות קטפו מקומות מכובדים באליפות החורף במרוצים ברולרבליידס, בראשם שיר עלימה, אלופת ישראל שזכתה במקום הראשון

עיריית רחובות והחברה העירונית גאות בהישגים של בני העיר באליפות החורף במרוצים ברולרבליידס, שהתקיימה על מסלול האתלטיקה באצטדיון העירוני של קריית גת. בתחרות זו, שהתקיימה בסימן חג החנוכה וסוף שנה אזרחית, התחרו על מסלול האתלטיקה כ-150 ספורטאים ממועדונים שונים מרחבי הארץ ממועצה אזורית חוף אשקלון בדרום ועד טמרה בצפון.

בתחרות זכו במדליות גם ספורטאים תושבי רחובות אשר מתאמנים במועדון המרוצים ברולרבלייד ,"speed iL" הפועל בספורטק העירוני. שיר עלימה, אלופת ישראל אשר ייצגה את העיר רחובות בגביע אירופה באוגוסט האחרון, זכתה במקום הראשון במקצה עילית בנות 2000 מטר לאחר שסיימה את המסלול תוך 4:14 דקות. בנוסף, עלימה קטפה גם את המקום הראשון בספרינט 100 מטר תוך 13.3 שניות.

מאמן הקבוצה מרחובות, שניר שגיב, לקח את המקום השני במקצה העילית בספרינט 100 מטר עם זמן מרשים של 11.85 שניות. במקצה הנוער לכיתות ז' ומעלה קטפו אילאיל שלאין את המקום השלישי במקצה הבנות וראם בכר פוקס את המקום השלישי במקצה הבנים. במקצה הילדים בכיתות ג'-ד' לאחר חצי גמר קשוח, נתנאל עלימה העפיל למרוץ הגמר וסיים אותו, לאחר מאבק קשה, במקום השני והמכובד.

ראש העיר רחובות רחמים מלול: "תושבי העיר רחובות וצעיריה זוכים להישגים מרשימים על הצטיינותם ומביאים לה כבוד רב. אני מברך את הספורטאים הצעירים ומאחל להם הצלחה בהמשך דרכם". 

מחזיק תיק הספורט, רועי שרעבי: "ענף הרולרבליידס תופס תאוצה ומעורר עניין רב, על המגרש ומחוצה לו, כענף ספורט תחרותי ומעניין לכל דבר. ההישגים של ספורטאי העיר רחובות מעידים על כך ואנו כבר נערכים לקראת הרישום לשנה הבאה".

אייל פרנקל, מנכ"ל החברה העירונית: "העיר רחובות מקדמת אורח חיים בריא ופעילות ספורטיבית. העיר זוכה להישגים בתחומי ספורט שונים בהדרכתם והנחייתם של נשות ואנשי מקצוע מהשורה הראשונה. בהזדמנות זו אודה לצוות המאמנים ולספורטאים הצעירים והנמרצים".

איל קרפל, שמנהל כיום מועדון שמתפרס על שלוש ערים (נס ציונה, רחובות ומועצה אזורית גזר): "אני מודה לחברה העירונית על התמיכה בספורטאים תושבי ההעיר. התחרות היתה אחת המרשימות שהתקיימו עד כה עם יציע קהל כמעט מלא ואני מחכה ליום שבו נארח תחרות בסדר גודל כזה ואף גדולה יותר גם ברחובות".

צילום: מאירה רז

דילוג לתוכן