מבזקים
חדש בנתניה: אשפוז יום לילדים ייפתח במאוחדת – בלי לנסוע לבית החולים אשקלון: נהג משאית בן 35 נפל מגובה של כשני מטרים – מצבו בינוני פצועים רבים באירוע חומרים מסוכנים בבריכה העירונית בקריית גת 850 מיליון שקל לקראת 1 בספטמבר: 230 כיתות חדשות בירושלים ומאות מוסדות בשיפוץ תנועה חריגה של כוחות בדרום ובירושלים: המשטרה מקיימת כעת תרגיל ארצי רחב היקף הרואין, קריסטל ואקסטזי: המשטרה חשפה בלוד סמים בשווי כ־2 מיליון שקל סטודנטים מיבנה ששירתו 50 ימי מילואים ומעלה יוכלו לקבל מלגה עירונית שתי אחיות מהרצליה בדרך לאליפות אירופה: רומי מתחרה גם עם מחוך יצאה לפנסיה – ולא הפסיקה לטפל: הרופאה שמגיעה לשורדי שואה בהרצליה מודיעין מכבים רעות נגד הדירוג הארצי: "ההשקעה בתלמיד גבוהה בכ־60% מהנתון שפורסם" בית שמש מקימה את פרויקט אגירת האנרגיה העירוני הגדול בישראל – והוא גם יכניס מיליונים מנתיבות לכנסת? מפלגת "חוזרים לשורשים" נרשמה רשמית – וארז ראובן נמצא במרכזה ניצחון לפיקוס הוותיק בפתח תקווה: היזם ביקש לכרות – התכנון ישתנה השינוי הגדול בכביש 5 ליד ראש העין: נתיב מהיר וחניון ענק עם 3,200 מקומות התעוררה בביתה וגילתה גבר לצדה: החשוד אותר באתר בנייה בתל אביב בית המשפט הורה לשחררו – המחוזי הפך את ההחלטה: החשוד בקטטה בסביון נשאר במעצר יותם מרחובות זכה בזהב עולמי, התעטף בדגל ישראל – וזכייתו נשללה 4 רימוני הלם צבאיים בדירה ברמת השרון: נבדק קשר לסכסוך בין ארגוני הפשע הטלפון שהחשוד העלים נמסר למשטרה: התפתחות בחקירת רצח אלדר דיין מדימונה אחרי 44 שנים יהודה כץ שב הביתה לירושלים: המעגל האחרון מקרב סולטן יעקב נסגר

תקף בנתניה חייל בפטיש כי "נכנס לשטח שלו" – ונמלט לחו"ל

חודש וחצי לאחר אירוע האלימות שאירע בערב יום העצמאות, הוגש כתב אישום נגד תושב ראשון לציון שעל פי החשד תקף יחד עם שני אחיו הקטינים חייל ועוברי אורח נוספים. אחד הנפגעים פונה לבית החולים עם שבר בגולגולת

אירוע אלימות חריג שהתרחש בערב יום העצמאות בנתניה הסתיים בכתב אישום חמור: תושב ראשון לציון בשנות ה־30 לחייו נאשם כי תקף חייל ועוברי אורח נוספים באמצעות פטיש, ולאחר מכן נמלט מהארץ בניסיון להתחמק מהחקירה.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי יחידת התביעות של מחוז מרכז, האירוע החל ברחוב סמילנסקי בעיר כאשר הנאשם תקף שני עוברי אורח שלטענתו "נכנסו לשטח שלו".

בהמשך הבחין הנאשם בחייל ושני חבריו שצעדו בצדו השני של הרחוב. על פי הנטען, הוא קרא לעברם לעזוב את המקום ולאחר מכן נטל פטיש מאתר בנייה סמוך והתקדם לעברם יחד עם שני אחיו הקטינים.

מכתב האישום עולה כי במהלך התקיפה הותקפו החייל וחבריו באלימות קשה. אחד הנפגעים נפצע באורח בינוני ופונה למרכז הרפואי לניאדו כשהוא סובל משבר בגולגולת.

בחקירת המשטרה צוטט הנאשם כאומר: "הסתכלתי מסביב אם יש משהו להחזיק ביד. היה שם פטיש בתוך דלי שיפוצים בבניין. אם לא היה פטיש, הייתי לוקח אבן או מקל".

מיד לאחר האירוע פתחה תחנת נתניה בחקירה. בעוד ששני אחיו הקטינים של החשוד נעצרו זמן קצר לאחר התקיפה, הצליח החשוד המרכזי לעזוב את הארץ ולהימלט לחו"ל.

במהלך השבועות שלאחר מכן ניהלו חוקרי תחנת נתניה פעולות חקירה ואיסוף ראיות, לצד מאמצים לאיתורו של החשוד. עם חזרתו לישראל נעצר על ידי שוטרי מרחב נתב"ג והועבר לחקירה.

בתום החקירה הובא החשוד לדיוני הארכת מעצר, ובסוף השבוע הגישה נגדו יחידת התביעות של מחוז מרכז כתב אישום בגין עבירות אלימות חמורות.

במשטרה ציינו כי החקירה כללה איסוף עדויות, תיעוד וממצאים נוספים שהובילו לגיבוש התשתית הראייתית נגד הנאשם.


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: וידאו: דוברות המשטרה, סטילס: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נתניה

לחצו כאן
דילוג לתוכן