שוטרי תחנת אשקלון עצרו אמש תושב העיר, בחשד למעורבות באירוע תקיפה וניסיון דקירה של אחר על רקע סכסוך עסקי וחוב של 50 שקלים
שוטרי תחנת המשטרה באשקלון פתחו אמש בחקירה עם קבלת דיווח בדבר חשד לאירוע תקיפה וניסיון דקירה ברחוב בעיר, במהלכו נפצע תושב העיר בשנות השלושים לחייו, ע"פ גורמי רפואה באורח קל, ופונה לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי ברזילי, עולה כי הרקע לאירוע הינו סכסוך עסקי וחוב של 50 שקלים בלבד.
כאמור, השוטרים ביצעו פעולות חקירה מהירות ועצרו לחקירה את החשוד תושב העיר בשנות העשרים לחייו בחשד למעשה, בסיום חקירתו נכלא והיום הוארך מעצרו בבימ״ש עד ליום 7.12.25 בהתאם לצורכי החקירה.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








