מבזקים
חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים" צפו בסרטונים: שיגורים מלבנון לעבר גוש דן, השפלה ואשדוד; אין נפגעים רז קינסטליך בהודעת הרגעה: אין נפילות או נזק בראשון לציון בעקבות המטח תגובה נחרצת: צה"ל השמיד כ-10 משגרים שביצעו ירי לעבר הצפון החרפת הכוננות ברחובות: ראש העיר הנחה על פתיחת המרחבים המוגנים בבתי הספר רמת גן: מערכת החינוך עוברת ל"מצב צהוב" בשל חשש לירי מלבנון – אלה השינויים הצפויים דריכות באור יהודה: נפתחו המקלטים הציבוריים והמוסדיים לשהיית לילה הזמר הפופולארי מוריס ג'נשווילי חוגג יום הולדת דריכות שיא באשדוד: חשש לירי מלבנון לעבר דרום הארץ – 45 שניות לכניסה למיגון דובר צה"ל מזהיר: ייתכן ירי לעבר אזורים נוספים במדינת ישראל בשעות הקרובות פתח תקווה: שתי נהגות נפגעו בתאונה ברחוב שמואל סלנט שיקלי בבנימין: “הגיע הזמן להיגמל מטרמינולוגיית אוסלו” לפני שריקת הפתיחה: מעצר בבלומפילד בעקבות ניסיון פריצה לשער סכסוך בין משפחות ברהט הסתיים ברצח – כתב אישום הוגש סגולה לשפע: מתכון לחלת הפרנסה לשבת שאחרי פסח

📹 הלם בקומה השישית בעיריית רחובות: ראש העיר רחמים מלול, למזכירתו שדרשה העלאה: "תתפטרי"

חג העצמאות בפתח וזוהי כנראה סיבה מספיק טובה לעצור את הכל ולהכניס קצת רוח שטות בעבודה המאסיבית בעיריית רחובות. ולראיה, עירית – מזכירתו של מלול – דמות אותה מגלם השחקן הרחובותי המוכשר אוראל צברי – בסרטון הומוריסטי שהועלה לרשת, לכבוד חגיגות העצמאות ה-71.

עירית דורשת אינספור בקשות לכבוד האירוע המרכזי וגם מקבלת אותן אולם מה קורה כשהיא דורשת שכר? מלול מבהיר:"עד כאן!".

צפו בסרטון:

אז תתפטרי! בואו לראות למה אמרתי את המשפט הזה לעירית…Orel Marcel Tsabari

Publiée par ‎רחמים מלול – Rahamim Malul‎ sur Vendredi 3 mai 2019

ואם בחגיגות העצמאות של רחובות עסקינן – הנה מה שמצפה לכם: עיריית רחובות והחברה העירונית מעמידות חמש במות בערב יום העצמאות, ואירוע נוסף במוצאי יום העצמאות. מנחת הבמה המרכזית: תושבת העיר, אילנית לוי. בין האמנים שייקחו חלק הם גידי גוב וסקאזי שיופיעו בבמה המרכזית, הפרויקט של רביבו בבימת הזמר הים תיכוני, דני רובס בבימת הזמר העברי, ישי לפידות בבמה החסידית וכוכבת הילדים "נתי הגעתי הופעתי" בבימת הילדים. במוצאי יום העצמאות תיערך בגן המייסדים קבלת הפנים החגיגית של ראש העיר כמיטב המסורת, עם חנן בן ארי.

עיריית רחובות באמצעות החברה העירונית, תחגוג את עצמאות 71 לישראל בחמישה מוקדים ברחבי העיר בערב יום העצמאות, יום רביעי, 8.5. בבמה המרכזית בגן המייסדים יופיעו גידי גוב, הפרוייקט של גיל ויין, להקות הזמר של בימת הנוער רחובות ולהקות המחול "הדרי רחובות", בהנחיית תושבת העיר, השחקנית ומנחת הטלוויזיה – אילנית לוי. בהמשך הערב יהפוך הגן למסיבת נוער ענקית עם סקאזי,  DJ GEZERוחיות במה עם דיג'יי טל אלון.

בבימת החניון העליון של גן המייסדים, תחילה יעלו כוכבי הילדים "נתי הגעתי הופעתי" ו"שוקולוקו וחברים" ולאחר מכן, תעלה הלהקה האותנטית של הקהילה האתיופית – אנסמבל "עד יבוא", גם הם מרחובות!

בבמה החסידית, הממוקמת בהרצל 152, יככבו ישי לפידות ו"מועצת השירה היהודית", אלי קליין בליווי שאול כהן ותזמורתו, ועוד זמרים חסידיים בני העיר – אריאל קנדאבי, בן עשור ועוד…

בבמה הים תיכונית הממוקמת בהרצל פינת הרשנזון, יופיעו הפרויקט של רביבו, גל סינואני, בוזוקי גרוב (דיוניסוס תאודורו), גם הוא בן העיר, מושיקו מור ונתי לב. את הערב ינחה משה ענקי.

בבמת הזמר העברי הממוקמת ברחבת יד לבנים יופיעו דורית ראובני, דני רובס מי שגדל בעיר, הזמרת שרי והמוסיקאי הרחובותי העולה – אלעד טרי. את הערב ינחה הזמר טל סונדק.

החגיגות יימשכו גם במוצאי עצמאות עם קבלת הפנים המסורתית של ראש העיר, רחמים מלול, בה יוענקו אותות הוקרה לחיילים מצטיינים בני העיר וההופעה המרכזית תהיה של הזמר והיוצר חנן בן ארי.

כמו בכל שנה, גם השנה במסגרת תקצוב מופעי יום העצמאות, דאגו בעירייה ובחברה העירונית לבחור באופן מחושב את האמנים שיופיעו במימון הקופה הציבורית, כאשר הכלל המנחה הוא עד 50 אלף שקל לאמן. דגש חשוב נוסף עליו מקפידים ברחובות הוא לאפשר לאומנים בני ותושבי העיר את החשיפה לקהל הרחב.

ראש העיר רחמים מלול: "חגיגות יום העצמאות ברחובות יהיו מגוונות ושמחות, ואני גאה על כך שברחובות עיר התרבות יש במה – תרתי משמע- למנעד של טעמים מוזיקליים. תושבות ותושבי רחובות מוזמנים לחגוג איתנו את יום העצמאות למדינה".

חבר המועצה עודד עמרם, מחזיק תיק התרבות: "השקענו מחשבה רבה ומשאבים רבים על מנת להעמיד מספר אירועים ביום העצמאות, כך שהמבחר עשיר וגדול לבחירת תושבי העיר. אני מזמין את כולם להשתתף באירועים וליהנות מהתרבות בעיר הזו- ביום העצמאות".

איציק עובדיה, מ"מ החברה העירונית רחובות: "אירועי יום העצמאות הם עוגן תרבותי חשוב בעיר רחובות, ואנו גאים לארגן ולנהל אותם. הקפדנו על תקציב מוגבל על מנת לא לפגוע בקופה הציבורית, אך עדיין כזה שמאפשר לעשות שמח לרגל יום העצמאות. אנו מאחלים יום הולדת שמח למדינה, ומקווים שתושבים העיר יחגגו איתנו בהמוניהם, כמו בכל שנה".

דילוג לתוכן