מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

שוטרי אילת תפסו נהג שירצה 14 חודשי מאסר!!

צפו בתיעוד: שוטרי אילת תפסו נהג שירצה 14 חודשי מאסר!!

במהלך חודש יולי, הבחינו שוטרי הסיור במשטרת אילת בנהג הנוהג במיניבוס ואשר עושה שימוש אסור במכשיר הנייד שברשותו בעת שנוהג. השוטרים עצרו את הנהג בצדי הכביש, ובעת שבדקו אתַ פרטיו מצאו כי הוא נוהג כשרישיונו פסול, עוד מצאו השוטרים כי אין ברשותו רישיון נהיגה מתאים לסוג הרכב בו נוהג וכן תעודת הביטוח לא בתוקף. 

הנהג (יליד 1988, תושב הצפון) עוכב לתחנת המשטרה, בתום חקירה שנערכה ע"י בוחני התנועה של משטרת מרחב אילת, נעצר. בתום פעולות חקירה מהירות, הגישה חטיבת התביעות של משטרת ישראל באילת, כתב אישום כנגד הנהג המייחס לו את החמורות שבעברות התעבורה – נהיגה בפסילה.

עו"ד פקד רעות ניתאי, תובעתַ פלילית ציינה בבקשתה למעצר עד תום ההליכים: ״שחרורו ממעצר יהווה סיכון ברור ומוחשי לביטחון הציבור בכלל משתמשי הדרך בפרט".

תובע התעבורה בשלוחת התביעות של משטרת ישראל באילת, פקד עו"ד גור צור, ניהל את תיק התביעה כנגד הנאשם, בשבוע שעבר, במסגרת דיון הכרעת דינו של הנאשם בבית משפט השלום באילת, על יסוד הודאתו, הושע הנאשם בביצוע עבירות של נהיגה ללא רישיון נהיגה תקף לסוג הרכב ונהיגה בפסילה, בניגוד לסעיפים 10(א) ו-67 לפקודת התעבורה (נוסח חדש) תשכ"א 1961 ונהיגה ללא ביטוח, בניגוד לסעיף 2(א) לפקודת ביטוח רכב מנועי.

לאחר ששקלה את מכלול השיקולים, ביניהם את העובדה כי הנאשם בחר לקחת אחריות ולהודות באשמה בהזדמנות הראשונה, את הרשעותיו הקודמות, את טיעוני הצדדים לעונש, גזרה עליו כב' השופטת, נועה חקלאי, סגנית נשיא בית משפט לתעבורה מחוז דרום, את העונשים הבאים: מאסר בפועל לתקופה של 14 חודשים – תוך הפעלת מאסר מותנה שניתן לו במסגרת הליך אחר, מ8 חודשי מאסר עלך תנאי למשך שלוש שנים מיום שחרורו של הנאשם ממאסר לבל יעבור עבירות דומות, הטלת 10 שנות פסילה מלקבל או להחזיק רישיון נהיגה, התחייבות של הנאשם בסך של 5000 ₪ להימנע מביצוע העבירה בה הורשע למשך שלוש שנים מיום שחרורו ממאסר, במידה ולא יתחייב יאסר".

פקד עו"ד גור צור, תובע תעבורה שלוחת תביעות אילת: "בהתחשב בכך כי תקופת הפסילה ארוכה, ומאסרו של הנאשם לא קצר, ניתן לראות כי עונשו של הנאשם מאוזן – הן ביחס לחומרת העבירות אותן ביצע והן בהתחשב בנסיבותיו האישיות".

צילום: דוברות המשטרה

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן