מבזקים
עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו
אייל

3 שנים אחרי: אייל גולן ואחינועם ניני הגיעו לפשרה

אייל

 

הזמר הלאומי תבע את המוסיקאית הבינלאומית בטענה ללשון הרע בסך רבע מיליון שקלים. השבוע הודיעו השניים באמצעות עורכי דינם כי הגיעו לפשרה בהליך גישור מחוץ לכותלי בית המשפט

הסאגה המשפטית בין שני זמרי העל הישראלים אשר החלה בעקבות דברים שאמרה לכאורה אחינועם ניני, במהלך מפגש סגור שקיימה בגבול רצועת עזה – הסתיימה. הנה תזכורת: בספטמבר 2015 נפגשה אחינועם ניני עם תושבי נתיב העשרה וקיימה שיחה עם נציגי המושב, שהתנגדו להופעתה למען השלום במקום בעקבות התבטאויותיה השונות בסוגיית השלום. לאחר דין ודברים, פרץ ויכוח סוער בו תקפה הזמרת את הגישה הסלחנית לו זכה הזמר הלאומי מהציבור, לעומתה. "לא נראה לכם מוזר שאייל גולן שעשה דברים הכי איומים ערכית בעולם, מבחינת לשכב עם קטינות ואבא שלו מסרסר, ממלא קיסריות, ועדיין מוחלים לו? זה בסדר, אין בעיה. הוא בעל קטינות. אדם כמוני, שמאמין בשלום לשתי המדינות, אף אחד לא רוצה לשמוע", צוטטה והוקלטה.

הקלטת עם הדברים החמורים הגיעה לידי גולן שהגיש כתב תביעה לבית המשפט השלום בתל אביב כנגד ניני, על סכום של רבע מיליון שקלים. בין ההאשמות: לשון הרע, פגיעה בפרטיות ופגיעה נזיקית וכספית. "חופש הביטוי אינו חופש הביזוי", נכתב בכתב התביעה, "והזכות להשמיע אינה הזכות להשפיל. הזרוע המילולית המשתלחת כואבת, לעיתים לא פחות מן הזרוע הפיזית…". עוד צוין בכתב התביעה כי הזמר חווה מהאמירות פגיעה ונזקים שנאמדים במיליוני שקלים, ולמרות זאת הוא מעמיד את תביעתו על סכום חלקי בסך 250 אלף שקלים בלבד, רק על חלק מהנזקים וכי הוא שומר לעצמו את הזכות לעדכן את סכום התביעה, כמו גם הדרישה לשלם את הוצאות המשפט ושכר טרחת עורך דינו.

השבוע כאמור פרסמו השניים הודעה על סיום הפרשה לאחר שהושגה פשרה בין הצדדים כאשר בין היתר על הזמרת לפרסם בעמוד הפייסבוק שלה את ההודעה הבאה: "לאחר שאייל גולן הגיש נגדי תביעה על דברים שאמרתי בחוג סגור ושפורסמו באופן לא מדויק בכלי התקשורת, למרות שלא הייתה לי כל כוונה שיתפרסמו, התקיים בינינו גישור שבו כל אחד אמר את שעל ליבו. אמרתי לאייל חד משמעית שכלל לא התכוונתי כי דבריי יתפרסמו ובוודאי שלא לפגוע בו, מה גם שהאזכור עליו היה קצרצר בתוך שיחה של כשעתיים בנושא אחר לגמרי. הסכמנו שבימים אלה של קיטוב ושנאה בין חלקים בקרב הציבור בישראל, נכון יהא לסיים את התביעה בהסכמה ובהבנה".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן