מבזקים
קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס אשקלון מצדיעה למורים: עוגות, שלטים וברכות בכל בתי הספר בעיר בנימין: קטינים נתפסו “על חם” בעסקת סמים דרך טלגרם – כתב אישום הוגש החל ממחר: פיקוד העורף משנה את זמני ההתגוננות צפון בית שמש: הקואליציה מתרחבת – מהלך פוליטי שמחזק את גרינברג בעיר רמת גן ממשיכה במיגון: ממ״ד חדש הוצב במעונות התמרים ירושלים נפרדת ממנוע הפיתוח: מנכ"ל מוריה גלעד בר-אדון הודיע על פרישה אחרי מהפכת תשתיות חסרת תקדים כביש 60: נהג ללא רישיון הסיע 20 ילדים ברכב עם לוחית מזויפת – הרכב הושבת הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו של רונן ואזנה בפרשת ההתעללות בבני ברק בית הספר "שיבולים" במודיעין נבחר לפרויקט ארצי לחיזוק הזהות הישראלית אור יהודה חוגגת בענק: אלפי תושבים ביומיים של אירועי ל"ג בעומר "על כפיו יביא" חוזר הביתה: רמלה הנציחה את המשורר והפזמונאי יורם טהרלב ז״ל אור יהודה: משלחת בכירה הגיעה להתרשם ממהפכת הסייבר והחינוך בעיר נחנכה מרפאת שיניים קהילתית חדשה באופקים

3.5 שנות מאסר לבתיה דיין, מנהלת לוליקט בקרית מלאכי שהורשעה בעבירות התעללות כלפי קטינים בגן ותקיפתם

מדובר באישה נטולת כישורים לטפל בפעוטות ונעדרת יכולת לתן מענה הולם לאירועים שמטבע הדברים מתרחשים בגן. התנהלותה במהלך התקופה התאפיינה באובדן שליטה מוחלט לסיטואציות המתרחשות תדיר בגני הילדים"

בית המשפט המחוזי בב"ש גזר עונש של 3.5 שנות מאסר על בתיה דיין, מנהלת הגן בקרית מלאכי "לוליקט", שהורשעה בעבירות של התעללות כלפי קטינים בגן ותקיפתם.

כזכור הנאשמת הורשעה בלמעלה מ- 50 מקרי התעללות ותקיפה, וכן השארת ילד ללא השגחה בגן שניהלה. מכתב האישום בו הודתה הנאשמת עולה, כי בהזדמנויות שונות היא הכתה את הפעוטות, דחפה אותם, הטיחה לרצפה וללול, צבטה, וכן הפעילה כלפיהם כוח מופרז. בנוסף דיין שביצעה את מעשיה לעיני הפעוטות בגן, ביצעה עבירה של התעללות נפשית כלפי כלל הפעוטות. זאת בין היתר לאור תדירות המעשים, הימשכותם, גילם הצעיר של הפעוטות, פערי הכוחות ועוד.

בשלב הטיעונים לעונש, ביקשה עו"ד חן עסיס לביא מפרקליטות מחוז דרום להשית על הנאשמת עונש מאסר בין 9-6 שנים, תוך שציינה כי מעשי הנאשמת מגלמים רוע ואכזריות בלתי נתפסים. עוד ציינה, כי הפגיעות יותירו צלקות עמוקות לא רק על הפעוטות אלא גם על ההורים שחווים תחושות אשם וקשיים משמעותיים.

בית המשפט המחוזי התחשב במצבה הרפואי של הנאשמת וגזר כאמור על הנאשמת עונש של 3.5 שנות מאסר, לצד ענישה נלווית ופיצוי להורי הילדים בסך של 64,000 ש"ח.

בית המשפט ציין בגזר הדין, כי "מדובר באישה נטולת כישורים לטפל בפעוטות ונעדרת יכולת לתן מענה הולם לאירועים שמטבע הדברים מתרחשים בגן. התנהלותה במהלך התקופה התאפיינה באובדן שליטה מוחלט לסיטואציות המתרחשות תדיר בגני הילדים. את תסכולה וקשיי התמודדותה עם ניהול הגן והפעוטות ניתבה הנאשמת לאלימות שהפנתה כלפי חסרי הישע שהיו באחריותה, פעוטות רכים בשנים, תוך שסיכנה את שלומם ופגעה בנפשם הרכה".

◼️ הצטרפו לחדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן