מתחם פאדל חדש ייפתח בימים הקרובים בנס ציונה, לאחר השקעה של כ־3 מיליון שקל ועבודות הקמה שנמשכו כשבעה חודשים.
המתחם החדש, שהוקם על ידי החברה הכלכלית העירונית בסמוך לחניית האצטדיון העירוני, משתרע על שטח של כשני דונם וכולל ארבעה מגרשי פאדל ברמה בינלאומית.
העבודות במקום נמצאות בשלבי גמר והמתחם צפוי להיות מוכן לשימוש עוד לפני אירוע החנוכה החגיגי שייערך ביום שלישי, 14 ביולי.
לצד ארבעת המגרשים, כולל המתחם החדש מלתחות, מקלחות ושירותים וכן חנות נוחות שבה ניתן יהיה לרכוש כדורים וציוד מקצועי ולשכור ציוד למשחק.
הזמנת המגרשים תתבצע באופן דיגיטלי באמצעות אפליקציית "לזוז – Lazuz", כאשר תושבי נס ציונה ייהנו ממחיר מיוחד.
אירוע השקת המתחם יחבר בין פתיחת מתקן הספורט החדש לבין חגיגת כדורגל. בשעה 20:00 תתקיים השיחה "מדימונה לליברפול" עם כדורגלן העבר יוסי בניון, בהנחיית רותם ישראל, ובשעה 21:30 תתקיים הקרנה חגיגית של משחק חצי גמר המונדיאל.
הכניסה לאירוע ההשקה תהיה חופשית.
בהמשך צפויים להתקיים במתחם אירועי הקרנה נוספים של משחק חצי הגמר ב־15 ביולי ושל גמר המונדיאל ב־18 ביולי.
ראש עיריית נס ציונה, שמואל בוקסר, אמר: "זהו נדבך נוסף בחזון שלנו להפוך את נס ציונה לעיר שמעודדת אורח חיים בריא ופעיל. אנחנו ממשיכים להשקיע במתקני ספורט מתקדמים כדי להעניק לתושבים את הטוב ביותר קרוב לבית. אני מזמין את כולם לבוא, לשחק וליהנות מהמתחם החדש והמושקע שהקמנו עבורכם".
מנכ"ל החברה הכלכלית, תומר קרני, מסר: "החברה הכלכלית היא הזרוע המבצעת של העירייה בביצוע יוזמות לטובת רווחתם של תושבי העיר בכל תחומי הפיתוח והבנייה. הפרויקט הזה, שנבנה בסטנדרטים בינלאומיים, יהפוך במהרה למוקד משיכה לכל המשפחה".
◼️ חדשות נס ציונה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











