מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

30 חובשים חדשים בעוטף עזה: שדרות ושער הנגב מחזקים את המענה הרפואי

בטקס מרגש במתנ״ס שער הנגב הוסמכו 30 חובשי רפואת חירום חדשים, שקיבלו תיקי כונן ויצטרפו למערך המתנדבים של מד״א בגזרת הדרום

שדרות ומועצה אזורית שער הנגב: 30 חובשי רפואת חירום חדשים סיימו את הכשרתם והצטרפו למערך המתנדבים של מגן דוד אדום

בטקס סיום קורס חובשי רפואת חירום שנערך במתנ"ס מועצה אזורית שער הנגב בהשתתפותם של ראש המועצה האזורית שער הנגב אורי אפשטיין, מנהל מרחב לכיש במד"א חיים קרדי, נציגים ממטה מד"א, הנהלת המרחב ועובדי ומתנדבי מד"א, סיימו את הכשרתם 30 החובשים החדשים והתחילו את התנדבותם במד"א.

במהלך הטקס בירך בועז צברי אחראי המתנדבים בשדרות וחבר מועצת מד"א, את החובשים החדשים: "אתם מצטרפים היום למשפחת מרחב לכיש במגן דוד אדום, משפחה מצילת חיים שנוגעת בכל אחד ואחת בעם ישראל, אתם תהיו הראשונים להעניק עזרה ומזור בשגרה ובעת חירום, תודה רבה לכם על ההשקעה והתרומה לחיזוק המענה הרפואי במרחב לכיש", ולאחר מכן חולקו לחובשי רפואת החירום החדשים, תושבי שדרות ומועצה האזורית שער הנגב, תיקי כונן המכילים ציוד רפואי מתקדם איתו יוכלו להציל חיים גם מחוץ לשעות ההתנדבות שלהם באמבולנסים ובניידות טיפול נמרץ בגזרת עוטף עזה.

ראש המועצה האזורית שער הנגב, אורי אפשטיין: "הבחירה של המתנדבים להשקיע זמן, ללמוד ולהתמקצע בתפקיד שמציל חיים אינה מובנת מאליה. זו בחירה שמבטאת אחריות, ערבות הדדית ומסירות אין קץ. במציאות המורכבת שבה אנחנו חיים, להתנדבות כזו יש השפעה ישירה על החוסן ועל תחושת הביטחון בקהילה שלנו. אני גאה בכך שהם מייצגים את הערכים שבאורם אנחנו רוצים לגדל את ילדינו, חמלה, רגישות וראיית האחר. תודה להם ולמשפחותיהם על ההשקעה, העבודה הקשה וההקרבה. הם משמשים מצפן ערכי עבור כולנו".

מנהל מרחב לכיש במד"א חיים קרדי: "במהלך הקורס רכשו החניכים כלים מקצועיים ומעשיים להצלת חיים, חיזקו את ערכי האחריות, הנתינה והשליחות והפכו לחלק בלתי נפרד ממשפחתנו במרחב לכיש של מגן דוד אדום. הצטרפותם של החובשים החדשים למערך הכוננים והמתנדבים של מרחב לכיש במד"א מסמלת את רוח התקומה של עוטף עזה ואת חיזוק החוסן לתושבי הדרום. אני מודה למועצה האזורית שער הנגב ולעומד בראשה אורי אפשטיין על שיתוף פעולה פורה למען הביטחון הרפואי של תושבי האזור ומאחל לחובשים החדשים המון הצלחה ושרק נציל חיים יחד".


◼️ חדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחיאל זוהר, דוברות מד״א

דילוג לתוכן