מבזקים
פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה – 1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי רמת גן: תושב העיר נאשם בסחר בסמים דרך טלגרם – גם לקטינים חסימות לילה באזור אשדוד: רחוב הנפט ייסגר לכיוון דרום במסגרת עבודות בכביש 41 בן 16 נפצע בינוני באירוע אלימות בירושלים ופונה לחדר הטראומה דיווח ראשוני: פיגוע ירי סמוך לצומת יהודה ירי הבוקר ברמלה: גבר בשנות ה – 30 לחייו נפצע קשה בג'ואריש, המשטרה פתחה במצוד התפנית בפרשת העובר שהושאר בבית החולים בירושלים: המשטרה קבעה שלא בוצעה עבירה

32 חודשי מאסר בפועל ופסילה ממושכת לנהג מיניבוס מבאר שבע שגרם לתאונה קטלנית בדרום

בית המשפט לתעבורה בבאר שבע גזר עונש של 32 חודשי מאסר בפועל, פסילת רישיון נהיגה למשך 18 שנים ופיצויים על אליהו שריקי, נהג מיניבוס שפגע וגרם למותו של רוכב האופנוע ירון הנובר ז"ל.

בית המשפט לתעבורה בבאר שבע גזר עונש של 32 חודשי מאסר בפועל, פסילת רישיון נהיגה למשך 18 שנים ופיצויים על אליהו שריקי, נהג מיניבוס שפגע וגרם למותו של רוכב האופנוע ירון הנובר ז"ל.

על פי כתב האישום, נהג שריקי מיניבוס ובו 13 נוסעים, ובמהלך נסיעה בכביש חד-נתיבי יצא לעקיפה מסוכנת של שיירה ארוכה שכללה שתי משאיות ואוטובוס. במהלך העקיפה, פגע ברוכב האופנוע שנסע מולו, גרם למותו במקום, ולפציעות קשות באחד מנוסעי המיניבוס וחבלות נוספות לשאר הנוסעים.

לאחר שמיעת ראיות, הרשיע השופט אלון אופיר את שריקי בעבירות של גרימת מוות ברשלנות, נהיגה ברשלנות וגרימת חבלה של ממש.

במסגרת הטיעונים לעונש, הדגיש עו"ד ואדים סיגל מפרקליטות מחוז דרום את קביעת ביהמ"ש כי לא מדובר ברשלנות רגעית, אלא ברשלנות מתמשכת וחמורה, לאור האורך החריג של שיירת הרכבים ותנאי הדרך המסוכנים. בנוסף ציין שמדובר "באחד המקרים הקשים ביותר שאפשר לדמיין" מבחינת רמת הרשלנות של הנהג.

בגזר הדין קיבל בית המשפט את עמדת הפרקליטות, קבע כי מדובר ברשלנות גבוהה וקיצונית, וכי פעולותיו של הנאשם נעשו "ללא כל הצדקה ובקלות דעת". ביחס למנוח ציין בית המשפט שמדינת ישראל איבדה אדם כה נדיר ביכולות ובתרומה שלו לכלל.

לאור האמור גזר השופט אופיר על הנאשם כאמור 32 חודשי מאסר בפועל, מאסר על תנאי, פיצוי למשפחת המנוח בסך של 30 אלף ₪, ושלילת רשיון נהיגה למשך 18 שנה.

◼️ הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן