מבזקים
גפני למתן דיל ברחובות: "אם יבוא אליך איזה רשע ויגיד 'מה אתה נותן לחרדים' – אל תתרגש, זו נוסחה בטוחה" גניבת רכב בירושלים הסתיימה במוות: החשוד נמלט נגד כיוון התנועה והתנגש בעמוד וברכב 88% חוששים מזיהומים ו־78% מטעויות רפואיות: מה הכי מפחיד את הישראלים בבתי החולים? מקריית גת – אל הרגעים שלא חוזרים: הכירו את הצלמת חני קורנט צפו בסרטון: שריפה בדירה בשדרות: עשן שחור וכבד ברחוב חזון איש קולות נפץ נשמעים הערב במודיעין מכבים רעות: בעירייה מרגיעים – מדובר באימוני צה״ל קריית גת: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התנגש בעץ בשדרות כרמי גת אשדוד: נער בן 13 נפצע בינוני במהלך רכיבה על אופניים קורס חובשים חדש של איחוד הצלה נפתח הערב בקריית גת אחרי 20 שנות ניסיון: אבי שאר פותח חנות ומעבדת מחשבים חדשה עם שירות בבית הלקוח; קהל היעד: תושבי בקעת אונו חמש הצגות ביום אחד: פסטיבל חיפה מוכיח שתיאטרון ילדים עדיין יודע להחזיק קהל בת-ים: תלמידי י"ב ייחשפו לעולם הצה"ל – וזה מה שמחכה להם שליש בירה ב-15 שקלים: מה מחכה בפסטיבל באקו-פארק אשקלון? ארבעה נפצעו בתאונת דרכים סמוך לאילת 11,260 תלמידים, 245 מיליון שקל ותיכון חדש: כך אילת פותחת את שנת הלימודים רצים בבאר שבע? אלה 7 המסלולים שאתם חייבים להכיר ראש מזכרת בתיה מסיים את תפקידו כיו"ר אשכול שורק – יחליף אותו ראש עיריית קריית מלאכי, ללו זוהר פעוט כבן שנתיים נפצע לאחר שנפל בגן שעשועים בתל אביב אלפי ילדים הסתערו על המים: כך נראתה חגיגת הקיץ הגדולה בחולון החשד המטלטל: ראש מועצה בנגב נשוי לעוד 16 נשים ואב ל-45 ילדים
זירת הרצח מחלמיש

4 מאסרי עולם לרוצח בני משפחת סלומון בחלמיש

זירת הרצח מחלמיש
זירת הרצח של בני משפחת סולומון (צילום: ארכיון).

בית הדין הצבאי גזר 4 מאסרי עולם ופיצוי 1.8 מיליון על המחבל שטבח בבני משפחת סלומון – האב יוסי סלומון, הבן אלעד והבת חיה, שאחותם לאה הינה תושבת העיר.

בית המשפט הצבאי גזר ארבעה מאסרי עולם ופיצוי כספי בסכום של 1.8 מיליון שקלים על המחבל עומר אל עבד, שרצח את שלושת בני משפחת סלומון הי"ד בטבח שביצע בבית המשפחה בליל שבת ביישוב נווה צוף-חלמיש. כזכור, האירוע התרחש בליל שישי, ב-21 ביולי אשתקד, בזמן חגיגה משפחתית לכבוד הנכד שנולד יום קודם לבני זוג מנווה-צוף חלמיש הגיעו בני משפחה וחברים ל"שלום זכר" ושכנים שהגיעו להשתתף בחגיגה גילו את הזוועות: המחבל עומר אל-עבד קפץ מעל הגדר, נכנס לבית והחל לדקור את כל מי שראה מולו. הסב נרצח, אשתו נפצעה קשה ושניים מילדיהם נרצחו אף הם. אישתו של אחד הנרצחים ניצלה ואף גוננה על חמשת הילדים שהגיעו לביקור אצל הסבתא והסבא כאשר החביאה אותם בחדר ומשם צלצלה למשטרה ודיווחה כי יש מחבל בבית שהחל לרצוח את הנוכחים בבית. הבשורה הקשה הגיעה אל בתו ואחותם של הנרצחים, לאה סולומון, תושבת העיר עם צאת השבת מאת ראש העיר רחמים מלול שהגיע אל ביתה בליווי מנהלת הרווחה, שתי עובדות סוציאליות, רופא ונציג המשטרה.

"המעשה שבוצע ביום שבת הקדוש, הוא שפל מפלצתי שאדם סביר לא יכול לסבול אותו", נאמר בגזר הדין. "מדובר במעשה הקשה ביותר שכתוב בחוקים כאן ובעולם. השאלה היא האם לתת לו עונש מאסר או שהנאשם צריך למסור את נשמתו". שופט נוסף אמר: "אני קורא לרשויות שלא לשחרר את הנאשם בשום הסדר, כדי להרחיק אותו מהחברה". השופט דב גלבוע היה בדעת מיעוט וציין: "מדובר בנסיבות חריגות במיוחד. מעשיו הנפשעים של הנאשם כוונו לפגוע בערך החיים ובוצעו ביום הקדוש. היה זה רק כפסע ששבעה בני משפחת סלומון היו נטבחים. מעשי הטבח של הנאשם הינם מעשים מתועבים, שפלים, אכזריים מזעזעים, זדוניים ומפלצתיים. העבירות בהן הורשע הינן החמורות ביותר שמצויות בספרי החוקים של מדינת ישראל".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן