
בעיריית רחובות מתגאים בהבאת הטרנד של השלג גם לרחובות (אחרי טבריה וקריית עקרון) – התושבים קצת פחות. "מה ההיגיון להביא שלג ב-10 בבוקר כשהילדים מסיימים מסגרות בצהריים במקרה הטוב", הועלתה שאלה (הגיוני, אגב) בפורום ברשת החברתית.
כידוע, על פי נתוני העירייה, לפחות 5,000 ילדים נהנים מצהרונים אותם מפעילות רשת חוויות והחברה העירונית – אותם ילדים לא יוכלו ליהנות מהשלג, לפחות בשבע השעות הראשונות מאז הבאתו לעיר, קרי מ-10 בבוקר, אלא אם הוריהם יחליטו לוותר על זמן הצהרון. כמו כן, בשעה 17:00 כבר מתחיל להחשיך והצפי הוא שמרבית הילדים לא יוכלו ליהנות מהפעילות האטרקטיבית שמציעה העירייה – וחבל.
אגב, בפברואר 1950, בדיוק לפני 69 שנה, ירד השלג הראשון ברחובות. היה זה באירוע השלג הנרחב ביותר בישראל – שמאז לא חזר. ב-6 וב-7 בפברואר, ירדו על הרחובותיים כ-15 ס"מ של שלג אמיתי שירד, אשר לא גרם לשמחה (כמו היום למשל), אלא דווקא לקושי רב, שכן תנאי מזג האוויר הקשים ונזקיהם הכבידו במיוחד על רבבות עולים חדשים שהגיעו באותה עת במסגרת העלייה ההמונית ושוכנו במחנות אוהלים.
אגב, מי שכבר נהנו מכמויות השלג שהובא במיוחד מן החרמון הם תושבי קריית עקרון, שבסוף השבוע רבצו על הר השלג שהועמד לרשותם במשך יומיים. בנימה אופטימית, נבקש: עיריית רחובות השקיעה – צאו לבלות!
(צילום: יח"צ קריית עקרון)
טבריה לא לבד: סופשבוע מושלג בקריית עקרון; צברי: "הילדים שהגיעו נהנו מאוד – ואני הייתי בעננים"
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








