8 תושבי לוד ורמלה נעצרו בחשד להחזקת אמצעי לחימה וסמים

כלל המוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל ובהתאם לצורכי החקירה תבחן הבאת החשודים לדיון בבקשה להאריך מעצרם.

שוטרי תחנת לוד ורמלה יחד עם לוחמי מג"ב, יחידת הכלבנים של מחוז מרכז והמשמר הלאומי דרום בצעו אמש אכיפה מבצעית מוגברת ויזומה בלוד ורמלה למען בטחון תושבי המקום, במסגרת המאבק העיקש וחסר הפשרות של משטרת ישראל נגד שימוש והחזקה לא חוקית באמצעי לחימה וסמים בידי גורמים פליליים ואחרים.

בתוך כך, השוטרים בצעו חיפושים ממוקדים בלוד ורמלה, במסגרתם חשפו אקדח גלוק עם מחסנית ותחמושת שהוסלקו בארון חשמל וובחיפוש במתחם נוסף תפסו חומר החשוד כסם מסוג חשיש במשקל של כ 2 ק"ג.

כלל המוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל ובהתאם לצורכי החקירה תבחן הבאת החשודים לדיון בבקשה להאריך מעצרם.

תפיסת הסמים ואמצעי הלחימה, מצטרפת לשורה של הישגים מבצעיים משמעותיים למען שלום הציבור, בהתאם לאסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז נגד מחוללי הפשיעה.

◼️ הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן