נהגים הנוסעים היום (שלישי, 20 באוקטובר) בכבישי השרון והנגב צפויים להיתקל בנוכחות מוגברת של שוטרי אגף התנועה. המשטרה הודיעה על מבצע אכיפה נרחב שבמסגרתו יפעלו כ־90 אופנועי משטרה של יחידת האופנועים הארצית בשני האזורים.
על פי הודעת המשטרה שפורסמה ביום שני, הפעילות תתקיים בשיתוף הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, כחלק מהמאמצים לצמצם את מספר תאונות הדרכים ולהגביר את ההרתעה מפני עבירות תנועה מסכנות חיים.
לצד רוכבי האופנועים ישתתפו במבצע שוטרי תנועה נוספים, שיתגברו את הכוחות הפרוסים בשטח. האכיפה תתמקד בנהגים המבצעים עבירות העלולות לסכן את עצמם ואת משתמשי הדרך האחרים.
בהודעת המשטרה לא פורסמו שמות הכבישים שבהם תתבצע האכיפה, שעות הפעילות או רשימה מפורטת של העבירות שבהן יתמקד המבצע. לפיכך, לא ניתן לקבוע מראש היכן תורגש הנוכחות המשטרתית המוגברת.
במשטרה מדגישים כי מטרת הפעילות היא מניעת תאונות והצלת חיים, לצד חיזוק ההרתעה מפני התנהגות מסוכנת בכבישים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








