מבזקים
חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול

צוותי מד"א מתחנות במרחב לכיש השתתפו באולימפימד"א, התחרות השנתית המכינה לחירום

 

התחרות השנתית של מרחב לכיש במד"א להכנות הצוותים לחירום התקיימה במושב בית עזרא, בהשתתפות צוותי אמבולנס משש תחנות מד"א במרחב לכיש בהן אשקלון, אשדוד, קריית מלאכי, גן יבנה, שדרות וקריית גת ו-4 צוותי טיפול נמרץ, בהם צוות ממרחב לכיש וצוותים ממרחבי נגב, איילון וירושלים של מגן דוד אדום.

הצוותים הורכבו מחובשים ופראמדיקים, עובדים, מתנדבים בוגרים ומתנדבי נוער, אשר הוקפצו באמבולנסים ובניידות טיפול נמרץ להעניק טיפול רפואי במספר תרחישים במטרה לבחון כשירות ומבצעיות. התרחישים כללו מקרי הכשת נחש, טיפול בחולה שסובל מהתקף אסטמה קשה, טיפול רפואי בפעוט שטבע בבריכה ביתית, תרגול לבישת חליפת מיגון וטיפול בפצועים מחומרים מסוכנים, טיפול בנפגעים מנפילת טילים תוך שימוש בציוד מיגון ועוד. בקטגוריות הטיפול הנמרץ, זכו במקום הראשון צוות מרחב איילון של מגן דוד אדום ובקטגורית האמבולנס, זכו צוות תחנת אשקלון של מד"א.

חיים לוין, הפרמדיק המפקח במרחב לכיש במד"א: "התחרות התקיימה זו השנה השנייה, במטרה לחזק ולשפר את כוננות הצוותים במצבי שגרה וחירום. פגשנו במהלך התחרות צוותי מד"א מקצועיים ומלאי מוטיבציה, שפעלו בשיתוף פעולה ובמוכנות שיא על מנת לסייע ולהציל חיים. אני מברך את צוות האמבולנס מתחנת אשקלון, שקטפו את המקום הראשון והוכיחו את כשירותם המיטבית".

 

חיים קרדי, מנהל מרחב לכיש במד"א: "במהלך השנה, בין אירועי שגרה לחירום, פועל מגן דוד אדום על מנת לשמר את כשירות ומוכנות הצוותים. התחרות המוצלחת הראתה את מוכנות הצוותים ואת ההון האנושי של מד"א, אשר מוכיח את עצמו בכל מקרה מחדש. אני מברך את הזוכים וסומך בלב שלם על הצוותים שמצילים חיים בשטח יום יום שעה שעה".

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן