מבזקים
לא רק 13 אלף דירות: בפתח תקווה מתכננים 300 דונם של מסעדות, תרבות ובילויים בשכונת צמרת פחות כסף לחינוך לכל תושב: ההוצאה לנפש ירדה ב – 3.5% בשנה אחת ״מותרת לכל אדם״ מגיעה לבאר יעקב: כרטיס ב־85 שקלים שוטרי תחנת קריית מלאכי עצרו שלושה תלמידים בחשד לתקיפת קטין בג'וליס שגרירות קולומביה נחנכה בירושלים: השגרירות העשירית בבירה רק כ – 220 נשרים נותרו בישראל: בנגב ובערבה מזמינים את המשפחות להכיר את מלך העופות משדרות ואופקים לעולם: המפעלים שמייצאים לחו"ל ומספרים על הקשיים בדרך ממושב זרחיה שליד אשקלון לטיקטוק: הצעיר עם 200 אלף העוקבים שיצר סדרה על חרמות עבריין מוכר מירושלים הפך לסוכן סמוי – והוביל למעצרם של 28 חשודים בסחר בסמים ברמלה מציעים לנשים יומיים של הכנה לחזרה לעבודה – ללא תשלום אילת מארחת יותר מ – 10,000 ספורטאים: השנה גם שורדי הנובה עולים למגרש בבת ים נפתחה מחלקת שיקום חדשה: מספר מיטות האשפוז בבית החולים גדל ב – 50% בראשון לציון חוזרים אל השירים של פעם: ספר שנכתב כמעט 20 שנה יושק במוזיאון העיר בחולון מתכננים להרוס 330 דירות ולבנות כ – 1,000 חדשות: פרויקט ענק בחמישה רחובות במודיעין נפתחו חמישה מגרשי פאדל חדשים – כמה תשלמו על שעה של משחק? אירוע חריג בתל אביב: שלושה לכודים חולצו ממבנה שקרס – הסריקות נמשכות כמעט 7,000 דוחות תנועה בתשעה חודשים בלוד – ואלה לא דוחות חניה לוד תשקיע כמיליון שקל בהגבלת המהירות ליד בתי ספר וגנים ל – 30 קמ״ש דאגה באשדוד ובערד: שלמה פרנבך בן ה – 11 נעדר – המשטרה מבקשת את עזרת הציבור יבנה מעניקה 50 אלף שקל לספורטאים מצטיינים – בהם אלופת עולם בת 14

הסוף של משפחת ג'רושי ברמלה?

התביעה המשטרתית וימ"ר מרכז ניהלו חקיֹרה מואצת והליך משפטי נחוש בבימ"ש, במסגרת האסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז נגד מחוללי פשיעה למען שלום הציבור, בסיומו נגזר דינם של 7 בני משפחת ג'רושי, לשנת מאסר, בגין איומים ותׁקיפת איש נדל"ן בר"ג.

היחידה המרכזית של משטרת ישראל במחוז מרכז עצרה לפני כשלושה חודשים, בתום חקירה סמויה 7 חשודים- בני משפחה אחת משכונת ג'ואריש ברמלה, בחשד למעורבות בעבירות אלימות כלפי איש נדל"ן ובניו.

בתוך כך, בלשי הימ"ר ולוחמי מג"ב עצרו את בני המשפחה, בחשד לתקיפה של איש עסקים בתחום הנדל"ן ושני בניו מאזור המרכז, על רקע סכסוך כספי, כאשר בית המשפט האריך את מעצרם מעת לעת בהתאם לצורכי החקיֹרה וממצאיה.

כאמור, בתום חקירה מואצת שכללה איסוף ממצאים פורנזיים ותיעודיים בזירה וסביבתה, לצד הפעלת אמצעים טכנולוגים מתקדמים ועדויות, הגישה יחידת התביעות של משטרת ישראל במחוז מרכז, כתב אישום נגד 7 החשודים.

התביעה המשטרתית ניהלה בשבועות האחרונים הליך נחוש וחסר פשרות בבית המשפט, בסיומו קבע בית המשפט גזר דין של כשנה לכלל החשודים – בני משפחת ג'רושי.

משטרת ישראל: "מדובר בהישג מקצועי נוסף של ימ"ר מרכז ויחידת התביעות המשטרתית במחוז, המהווה נדבך נוסף באסטרטגיה ההתקפית שמנהל מחוז מרכז נגד גורמי פשיעה, עד למיצוי מלוא חומרת הדין עמם, במטרה לשמור על שלום הציבור וביטחונו".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן