

במעמד רבני העיר חנכה המועצה הדתית באילת את מקווה הטהרה הגדול והמפואר במרכז שכונת שחמון. המקווה שופץ וחודש מהמסד ועד הטפחות בהשקעת ענק, לטובת אלפי תושבות העיר.
כבר מתחילת כניסתו לתפקיד, שם לו ראש המועצה הדתית ר' חיים עמר למטרה עליונה לפתח ולהצעיד קדימה את מקוואות הטהרה. כחלק מתנופת פיתוח נרחבת זו, הוביל ראש המועצה הדתית פרויקט מורחב של שיפוץ והרחבת המקוואות שתחילתו במקווה שחמון המקבל את המספר הגדול ביותר של טובלות מידי ערב. בהשקעה אדירה של מליון ושלוש מאות אלף ₪ חודש המקווה ושודרגו חדרי הטהרה מהיסוד, המקווה ישרת את אלפי תושבות העיר בצורה המזמינה והמפוארת ביותר. המקווה המחודש הינו הגדול והמפואר ביותר מבין כלל המקוואות בעיר, ונבנה בחשיבה מדוקדקת של כל פרטי ההלכה המחמירים ביותר, כשהוא מכיל מספר תאי הלבשה ומרחץ חדישים, מערכת אוורור ומיזוג אוויר מתקדמת ומערכות חימום חכמות, לנוחותם ורווחתם המרבית של הטובלות.


במעמד חנוכת המקווה, השתתפו רבני העיר הרה"ג משה הדאיה שליט"א, הרה"ג יוסף הכט שליט"א, יו"ר המועצה הדתית מר חיים עמר רבנים ואישי ציבור. רבני העיר והשכונה שיבחו את עמר על פעלו הרב למען חיזוק הדת בעיר, ובפרט על דאגתו הרבה לפיתוח מבני הדת. יו"ר המועצה הודה לכל האנשים שעמלו וטרחו למען הפרוייקט הנפלא וניצל את ההזדמנות כדי להוקיר תודה ולהעניק שי לבלניות על מסירותן בעבודת הקודש.

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








