מבזקים
תאונה ברחוב הרצל באשדוד: רוכב קורקינט חשמלי בן 20 נפצע באורח בינוני מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות

נוער "אחריי" במסע אלונקות לזכרו של סמ"ר כפיר אוחיון

 

נוער "אחריי" סיכמו שנה במסע אלונקות בירושלים, שהוקדש לזכרו של סמ"ר כפיר אוחיון ז״ל, שנפל בעת מילוי תפקידו כלוחם משמר הגבול. אחיו של כפיר – נבו אוחיון שהמשיך את דרכו של אחיו והתגייס גם הוא למג"ב, מדריך כיום בקבוצת אחריי ומכין את החניכים לשירות צבאי איכותי ומשמעותי. רגע לפני היציאה למסע, פגשו החניכים את משפחתו של כפיר כשהם כולם לובשים חולצות עם התמונה של כפיר ז"ל.

עמותת "אחריי" – עמותה חינוכית להצמחת מנהיגות צעירה, פועלת באילת כבר מספר שנים, כחלק מעידוד לגיוס ושירות משמעותי בצה"ל. כיום פעילים בה כ – 30 חניכים. תלמידי כיתות ט'-י' פעילים בקבוצת "אחריי בשטח" ותלמידי י'-י"ב פעילים בקבוצת "אחריי לצבא". המטרה להעצים את בני הנוער והצעירים, לטעת בהם תחושת הצלחה ומסוגלות ולהמחיש להם כי ניתן לשנות ולהשתנות על ידי פעילות אקטיבית למען עצמנו ולמען הקהילה בה אנו חיים. בזכות פעילות זו לצד פעולות רבות לעידוד לשירות משמעותי, מדורגת העיר אילת בעשירייה הראשונה בארץ בגיוס לצה"ל ובמקום הראשון בקרב ערים בינוניות בגיוס גברים לתפקידי לחימה.

במהלך השנה פעילים החניכים במסגרת הקבוצות כולל פעילות התנדבותית, הכנה לצה"ל, מפגשים ועוד. בשבוע שעבר סיכמו החניכים שנה של עשייה כשבשיאה – מסע אלונקות של 12 קילומטרים מהר איתן להר הרצל. המסע הוקדש כאמור לזכרו של כפיר אוחיון ז"ל, שנהרג בשנת 2004 במהלך פעילות מבצעית במעבר ארז. כאות מחווה למשפחה וכחלק מגאוות יחידה קיבלו החניכים בעזרתו של סגן ומ"מ ראש העירייה – מתן בארי חולצות צוות עם הסלוגן: אחריי – נוער מוביל שינוי – צועדים לזכרו של סמ"ר כפיר אוחיון.

ינאי מרמור – תלמיד כיתה י"ב בתיכון "רבין" שסיים השנה את הפעילות והיה מבין המארגנים, אמר בהתרגשות: "גם כאשר אחד מאתנו מתגייס הוא תמיד חוזר, כי לא משנה מה, אחריי תמיד תישאר הבית של כל אחד ואחת מאתנו – אחריי אילת משפחה אחת״.

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן