מבזקים
מבצע ממוקד בג'וואריש: אקדח מוסלק בתעלת ביוב וחלקי נשק נתפסו על ידי בלשי תחנת רמלה ולוחמי המשמר הלאומי של מג"ב הותר לפרסום: רס"ר (מיל') באסל סויד נהרג בתאונה מבצעית בדרום לבנון בין אבל לתקווה: יום אחרי הלוויית הלוחם, נחנך המקווה המחודש ביישוב אדם ביום הולדתה איבדה את אביה – עכשיו הזמרת מירוחם מוציאה את השיר שנולד מהכאב יבנה מנסה להעיר את הלילה: עסקים יוכלו לפעול עד 02:00 האליפות תוכרע בדימונה: מכבי דימונה חוזרת למשחק בית מכריע בית שמש: פעוטה בת 3 ננעלה ברכב וחולצה בשלום בקניון ביג “זה כבר לא מחבל בודד”: ראש מועצת קדומים מזהיר מתרחיש ביטחוני חדש ביהודה ושומרון תאונה מבצעית בעזה: ראאד אבו אלקיעאן מהנגב נהרג במהלך עבודות הנדסיות של משרד הביטחון חשד לרצח ברמלה: צעירה כבת 19 נורתה למוות בשכונת ג׳ואריש ליד אשקלון: אתר ההנצחה של גבעתי נפתח מחדש עם קיר זיכרון חדש לחללי החטיבה יותר משנתיים אחרי: הטרגדיה של עובד חברת החשמל שנהרג בשוגג ליד אשקלון חוזרת לכותרות עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער

מתנדב מצטיין מרחב נגב של מד"א אורי אבוטבול – מדימונה

מתנדב מצטיין מרחב נגב של מד"א אורי אבוטבול, בן 55 תושב דימונה.

החל להתנדב במד"א בשנת 1983 כמתנדב נוער ובשנת 1989 הוסמך כחובש ונהג אמבולנס. אורי משובץ למשמרות בניידות לטיפול נמרץ באופן קבוע ובנוסף משמש ככונן תגובה מידיית המוזנק לאירועים מביתו. אורי מסייע רבות בחלוקת מזון לנזקקים, בסיוע לקשישים, בליווי משפחות שאיבדו את יקיריהם ונמצא בקשר שותף עם גורמי הרווחה בעיריית דימונה על מנת לסייע לכל מי שנזקק.

כמדי שנה, מגן דוד אדום מקיים את טקס המצטיינים השנתי בשיתוף ידיעות אחרונות במסגרת מבצע העובד המצטיין על שם נח מוזס ז"ל. המתנדבים והעובדים המצטיינים מקבלים אות הוקרה מיוחד ממנכ"ל הארגון, אלי בין – על פועלם ותרומתם לארגון. השנה, לאחר התמודדות הארגון מול משבר הקורונה, הטקס המסורתי שב למתכונת פיזית והתקיים  באודיטוריום בבניין שירותי הדם החדש של מד"א ברמלה. לאירוע, שנפתח בדברי ברכה של סמנכ״ל מינהל ורכש במד״א צביקה בנדיק, הגיעו 29 מצטייני השנה של הארגון ובני משפחותיהם, בנוכחות מנכ"ל הארגון, מנהלי המרחבים ובכירים נוספים.

נציג המצטיינים, פראמדיק מתנדב מד"א עו"ד אוהד הופמן: "אנחנו, אנשי מד"א שניצבים ראשונים להעניק מזור לכל חולי, יודעים שדווקא ל׳חיידק׳ הזה של מד"א אין שום תרופה. מד"א זה אצל כולנו בדם. הפעילות של מד"א צרובה בD.N.A – שלנו וכולנו עושים זאת שלא על מנת לקבל כבוד, הערכה או תודה. כולנו מאמינים שזו חובתנו ובפירוש ובוודאות מאמינים שזו זכותנו לעשות למען הכלל ולתת מעצמנו במסגרת הפעילות המופלאה של מגן דוד אדום".

יו"ר ועדת אות ועיטור, חיים דגן: "במהלך השנתיים האחרונות, בהן העולם כמעט ועמד מלכת בגלל משבר הקורונה – אנו במד"א גדלנו והתעצמנו, עמדנו בפני משימות לאומיות גדולות ומורכבות ויכולנו להן. גדלנו בכל פרמטר אפשרי: בכמות, באיכות ובטכנולוגיה. יש אנשים שמחכים שהעולם ינוע ויש אנשים כמוכם שמניעים את העולם. מי ייתן ונמשיך תמיד להיות בצד הנותן".

ד"ר אלי יפה, סמנכ"ל קהילה במד"א: "יש כאן נבחרת שיש לה הרבה מאד שחקני ספסל ומערכת שלמה שתומכת וכולם ראויים ומצוינים. יש אדם הקונה את עולמו במעשה אחד. אתם קונים את עולמכם יום יום, שעה שעה באינספור מעשים. כל בוקר וערב, אתם עושים שוב ושוב למען הצלת חיים ועושים זאת במצוינות – זה דבר גדול. תודה לכם על מה שאתם עושים ועל מה שעוד תעשו".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "עבודתכם ומעשיכם נעשים במשך כל ימות השנה, על מנת להציל חיים. כשאני רואה אתכם מגיעים למשמרת ולתחנה, אני מעריץ אתכם ואת העשייה המבורכת שלכם. זהו רגע מיוחד ומרגש למשפחת מד"א, שכן ערך הצלת החיים הוא פסגת חיינו, זהו ערך עליון וחשוב מאין כמוהו. זהו רגע מרגש עבור כולנו ותרומתכם לחברה הישראלית הנה יוצאת דופן ומשמעותית במיוחד. עלו והצליחו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן