
חניכי מקום בלב ברחובות של ארגון OU ישראל הגיעו לשמח ילדים חולים יחד עם שוטרי יחידת האופנועים של יס"מ ירושלים ומכללת אורות ישראל. היום המיוחד נולד כתוצאה משיתוף פעולה שארגן הרב חיים פוגל, יו"ר חבר הנאמנים במכללת אורות ישראל, שאף אירח את המתנדבים לארוחת צהריים משותפת.
החניכים והשוטרים הגיעו למחלקת ילדים בבית החולים קפלן עם כלי נגינה, פרחים, אדם מחופש לבובה, משחקים לילדים ועוד. החבורה העליזה שרה, רקדה, עשתה שמח וחילקה מתנות לילדי המחלקה. לאחר מכן המשיכו החניכים והשוטרים אל "לקט ישראל" כדי לבצע קטיף לטובת נזקקים.
החניכים, אשר לחלקם יש תדמית שלילית על המשטרה, התנדבו יחד עם השוטרים, והבינו שגם השוטרים שמחים לתרום לקהילה. כך, לקראת סוף היום התיישבו החניכים והשוטרים לשיחה על ערכים ואידיאלים. היו חניכים שהליך הגיוס שלהם לצה"ל נתקל בקשיים, ובעקבות השיחה עם השוטרים הם החליטו לחשוב על כל העניין מחדש.
לדברי אחד הנערים: "השוטרים האלה הם חבר'ה מצחיקים. המפגש עם השוטרים היה מיוחד מאוד, גרם לנו להכיר יותר מקרוב את השוטרים ואת העבודה שלהם". קובי זיאת, מנהל מפעלים בארגון OU ישראל: "צריך להחזיר את הדיבור על הערכים והאידיאלים למרכז הבמה. מדינת ישראל מושתתת על ערכי יסוד של נתינה וקבלת השונה. החניכים נחשפו היום לשוטרים מיוחדים וקיבלו בחזרה את האמון ביכולת שלהם לשרת את המדינה. זה מבחינתי ההישג הגדול ביותר".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








